Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 18

• 57 763
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Цитат на: Marina12345 link=topic=1305181.msg42821137#9.msg42826684#msg42826684 date=1620837285
Момичета, здравейте. Моля за съвет. С неуспешен опит ин витро съм. Преди него бях пуснала НК клетки и тромбофилия. Цената знаете не е малка. Сега като бях на преглед във връзка с предстоящия втори опит, докторът ми каза да пусна пълен пакет имунологични, които са 490 лв. Добре. Аз му казах че имам вече НК и тромбофилия и то в неговата болница, обаче дали ме чу дали не. Вика- пакет са. Питам има ли смисъл да пъскам целия пакет или да се разправям и да искам само тези изследвания, които нямам.
Това ми звучи като болница Селена и Ставрев - старши. Още първият преглед и отношението ме отказаха от него, но не и от болницата Wink

# 466
  • София
Изследване на НК клетки има малка/кратка валидност, това са динамични показатели. Не е като вродената тромбофилия, която е на ДНК ниво и се изследва веднъж.

# 467
Момичета ,Благодаря Ви! Ще ги пусна. Успех на всички! 🙏🏻❤🙏🏻❤🙏🏻

# 468
Към последното мнение ще добавя,че тромбофилиите са генетични и придобити.Ако сте направили генетичните,пуснете само придобитите.НК клетките могат да се повишат дори от лека настинка.Успех!

# 469
Здравейте!
След лапаро и хистероскопска операция съм, а освен това ми е назначена терапия с Естрофем и после Естрофем + Дуфастон по 12 дни. Днес ми е трети ден от приема на Естрофем и Дуфастон, но преди малко май ми тръгна новият цъкъл. Чуденката ми е дали да продължавам с хапчетата тая вечер и утре сутринта или от втори ден да започна само с Естрофема. Акушерките, които отговарят на спешния са си тръгнали и едва ли ще успея да се свържа с тях преди утре по обяд. Имам някакъв спомен, че Дуфастона го спирах, ако ми започнеше цикълът, но съм го пила при ЗФ преди време и не съм сигурна. На някоя от вас случвало ли се е да е на ХЗТ и да и е тръгал цикълът докато приема прогестеронов препарат? Имам някакъв спомен, че цикълът тръгва, когато спадне прогестерона и се чудя има ли смисъл да го продължавам при започнат нов цикъл.

# 470
Моето мнение е че няма смисъл от прием на прогестерон, ако ти е започнал цикъла, но май не си сигурна, а и един ден няма да промени нищо. Вземи го днес и утре се свържи с лекуващият Simple Smile
А случаи на цикъл при прием на прогестерон  има много, дори и след трансфер.

# 471
Благодаря ти, Авонави! На 99% съм сигурна, че ми е започнал цикълът, а не е някакво междинно кървене след операцията - по календар си му е време, гърдите ми се успокоиха, имах си и леки болки, каквито понякога имам преди цикъл, но очаквах закъснение заради приеманите хормони. Малшанс, че прокървих в неделя следобед.

# 472
123, мисля, че щом му е време и си го усещаш като менструация, трябва да ги спреш. Да си тръгне нормално. И на мен ми дойде докато пия естрофем, и то на десети ден (чистя ЗФ). Все пак утре питай.

# 473
Благодаря, Мандария! Утре ще питам непременно, чуденката ми беше за тая вечер какви да ги върша.

# 474
  • София
+123 спират се щом ти дойде цикъла. Ако искаш можеш да продължиш само Естрофема ако са ти занижени естрогените, но не е и добре дълго време да го пиеш, защото се издуваш и задържаш вода, качва се и някое килце.

# 475
  • София
За съжаление pepita5 e права за естрофема, аз за 4 месеца непрестанно пиене на естрофем в големи количества бая килца трупнах, чувствам се издута като плондир Sob

# 476
Благодаря, Пепита, Кири! Не са ми установени ниски естрогени, докторът спомена лигавицата. След операцията не знам какво ми бяха вливали, но бях като с подплънки, сега уж се изчистих, пък ще видим.

# 477
kupu, +-123, вие сте със скорошни лапароскопии, бихте ли споделили първите дни какъв режим на хранене спазвахте.
Моята мина на 17.05., вчера ме изписаха и казаха няколко дни по-течна храна Thinking Снощи хапнах малко пилешка супа, а в болницата ми дадоха попара с чай и сирене. Естествено до тоалетна не мога да отида, ще ми се да пробвам кисело и прясно мляко с мед, сушени сливи. Чета противоречиви мнения и не знам какво да правя. Разхождам се в апартамента, засега не смея навън.
За корема знам, че е нормално да е подут, но мен ме болят и отпред ребрата и под тях, сякаш съм направила 1000 коремни преси Hushed А от тази сутрин и лимфните възли, а за това никой не предупреди като възможен страничен ефект. Не знам какви още изненади да очаквам Unamused

# 478
Бени, аз изкарах повече от обичайното в болницата, та първите дни бях на болнична храна и много слабо ядях, от всичко ми се гадеше. Докторът ми каза, че след като съм ходила до тоалетната, мога всякаква храна да ям. Е, няма да се намаам с боб и леща, но кисело мляко ядях. За болките в ребрата и дори в гърба съм чувала, че са заради резорбирането газа и са нормални, както и температура до 37.5.

# 479
Мен ребрата ме боляха един месец сигурно без да преувеличавам 🙄Правех си разходки до магазина.Е на 5 минути от нас е а единия път ми се наложи да сядам два пъти...Стягане в ребрата отпред, буквално се разгъвах до изправено положение с усилия.Червата ми също седмици наред им отне да се успокоят .Не е нещо нетърпимо, но определено си има дискомфорт.

Общи условия

Активация на акаунт