Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 18

• 57 715
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
На.мен са ми вливали след пункция, преди трансфера. Така ми го беше предписал доц. Русев от клиника Малинов. При успех трябваше да имам още 2 вливки, но опитът беше неуспешен.

# 541
Аз отбелязвам четвърта пункция с празни фоликули. Както pepita5 предположи, имаше и втори фоликул, който се видя чак на пункцията. Трудно ми е да приема как при Естрадиол 645 pg/ml в деня на тригера пак нищичко не излезе. Отново ми казаха да минавам на ДЯ, но при условие, че правя фоликули, сякаш искаме да опитаме пак с мои. Не ми се отказва без бой. Успех в трудната и нечестна борба, момичета Simple Smile

# 542
  • София
излишно е да слагате само цитротид и да смъквате лх.
ефекта е че нищо не се случва.
изобщо трябва ти по-стриктно следене и отчитане на особеностите ти.
в повечето случаи е по-добре пункция на по-малки фоликули отколкото изчакването им до някакви размери от учебниците.

# 543
И аз зададох въпрос има ли смисъл от цетротид при тези стойности и че според мен вече е направило поразиите, но нали те са докторите. Май е вариант сама да си следя стойностите и ако видя такива, просто да прекъсна процедурата. В чуденка съм към кой доктор да се насоча, във Варна явно няма да се случат нещата.

# 544
  • София
Аз отбелязвам четвърта пункция с празни фоликули. Както pepita5 предположи, имаше и втори фоликул, който се видя чак на пункцията. Трудно ми е да приема как при Естрадиол 645 pg/ml в деня на тригера пак нищичко не излезе. Отново ми казаха да минавам на ДЯ, но при условие, че правя фоликули, сякаш искаме да опитаме пак с мои. Не ми се отказва без бой. Успех в трудната и нечестна борба, момичета Simple Smile

Чакай малко, те винаги ще те препращат за донорска, защото там е по сигурно и с по добра печалба за клиниката, но не и за твоя джоб.
Ти пи ли нещо от началото на този цикъл и какво?
Във Варна няма да стане, запиши се в Надежда там поне се занимават и борят до последно с жени на които е НЯР, а пък ти си и по млада имаш шанс. Погледнато като цени Надежда е с най-добрите и правят доста неща спрямо другите болници.

# 545
Нищо освен витамини не съм пила. Отидох на осми ден, както ми беше казала докторката. Замислих след като видях хормоните, но пуста надежда... Поредните пари в коша, но здраве да е.
Благодаря, и аз мисля, че Надежда ще е добър вариант. Искаше ни се да избегнем пътуванията и отсъствие от работа, но ще се наложи.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 14:41 от moonwind

# 546
Leni4ka7, не бързай да се отчайваш. Аз имах по едно време АМХ паднало до 0.15 заради тежък дефицит на вит. Д и се оказа, че не го усвоявам. С подходящи добавки успях да го вдигна до 0.5 и кандидатствах по Фонда на естествен цикъл. Там ти поемат 4 пункции, т.е. може да извадиш 4 хубави яйцеклетки без стимулация.Ти си млада и имаш големи шансове, но си проследи нивата на витамините Д, Б12, Б6, фолат, хомоцистеин. Консултирай се първо с някой лекар в Бг, няма смисъл директно да мислиш за Турция, там е много по-скъпо! Мога да ти препоръчам д-р Станулов в Афродита, опит на естествен цикъл с 1 извадена яйцеклетка излиза около 2000лв там. Успех Simple Smile

# 547
Здравейте момичета! Имам нужда от помощ, писала съм и на доктора ми но още не ми е отговорил, а ми е ужасно притеснено. В момента правя инвитро на естествен цикъл и в сряда на 6 ти ден от цикъла естрадиола ми беше 411, днес 8 ми ден естрадиола ми е паднал на 235, това мисля че не е добре, а са ми насрочили пункция за неделя! На някой случвало ли му се е да има успех 😔

# 548
Ако предположим , че 200 Е са за 1 Я, то са били 2 , но едната е забавила развитие. Може и да се променят цифрите. Успех! А защо пункция на ден 10 ? На УЗ гледат ли те?

# 549
Pavlovka, в коя клиника си?
Освен естрадиол измериха ли ЛХ и колко на брой и колко мм. бяха фоликулите? При мен миналия МЦ при фоликул 16 мм. Естрадиола беше 147, а ЛХ 50. На следващия ден ме накараха да пусна само Естрадиол и беше започнал да пада - 143. Мислех, че съм овулирала, но според докторката фоликула е бил празен /има логика, защото естрадиола наистина е нисък/. Не правихме пункция. При теб е по-различно, защото естрадиола ти е бил доста висок преди падането. Напълно ЕЦ ли си или си пила хапчета /Фемара, Кломифен/?

# 550
Благодаря за отговорите момичета да гледат ме на узи, и не е напълно естествен цикъл пих кломифен 5 дни от втори ден на цикъла. Док. вчера ми отговори, имам 2 фоликула като ми каза че се борим за по малкия който е 17мм, нямам голяма надежда, но ще разбера утре какви ще ги свършим. Дано имаме късмет всички които се борим в това не лесно изпитание

# 551
Съсипана съм, за пореден път, въпреки, че постоянно си повтарях, че не трябва да се отчайвам. Пети пореден неуспех. Смених клиника, смених на ЗЕТ, направих всички изследвания, лапароскопия, вливка и не става и не става. Липса на имплантация за пореден път. Средно качество на 3 дневни, защото до 5 ден не изкарват. Не виждам път напред. Така обезверена не съм била никога. Оставила съм един последен опит за Турция, но от сега знам, че няма да се получи. Уж се спрях на Мемориал, но напоследък чета за Аджибадем Маслак и имам съмнения къде да бъде. Ще се радвам да ме посъветват момичета със сходен проблем. На 42 съм, без мъжки фактор. Лигавица винаги перфектна (щото до момента нямам бременност) но ембриони кошмарни. Добавки пих, профекунд, фемибион и куп други подобни и нищо. Все средно качество и едва добутват до трети ден. Замразявах само защото бях по фонда и губех трансфера в противен случай. Готова съм за последно да опитам всичко.  Обмислям биопсия и надраскване на лигавицата преди да стартирам в Турция. Само това не съм пробвала и ПРП. Съжалявам за песимизма, но ме задушава и не виждам смисъл в нищо вече. Моля да ме посъветвате. Благодаря

# 552
Съсипана съм, за пореден път, въпреки, че постоянно си повтарях, че не трябва да се отчайвам. Пети пореден неуспех. Смених клиника, смених на ЗЕТ, направих всички изследвания, лапароскопия, вливка и не става и не става. Липса на имплантация за пореден път. Средно качество на 3 дневни, защото до 5 ден не изкарват. Не виждам път напред. Така обезверена не съм била никога. Оставила съм един последен опит за Турция, но от сега знам, че няма да се получи. Уж се спрях на Мемориал, но напоследък чета за Аджибадем Маслак и имам съмнения къде да бъде. Ще се радвам да ме посъветват момичета със сходен проблем. На 42 съм, без мъжки фактор. Лигавица винаги перфектна (щото до момента нямам бременност) но ембриони кошмарни. Добавки пих, профекунд, фемибион и куп други подобни и нищо. Все средно качество и едва добутват до трети ден. Замразявах само защото бях по фонда и губех трансфера в противен случай. Готова съм за последно да опитам всичко.  Обмислям биопсия и надраскване на лигавицата преди да стартирам в Турция. Само това не съм пробвала и ПРП. Съжалявам за песимизма, но ме задушава и не виждам смисъл в нищо вече. Моля да ме посъветвате. Благодаря

Виждам, че всичко си опитала. Няма как трябва да продължиш без да се отказваш до успех. Аз си мисля да пробваш някакъв хранителен режим, как са килограмите, без захар и въглехидрати, тютюнопушенето, пиене на повече вода, спорт?

# 553
Силвенцето, оплождането как е правено?

# 554
Благодаря ви за бързите отговори момичета. Килограмите са перфектни (52) на височина 1.76. В момента бора цигарите, които са ми единствения порок. Чувствам се много виновна зА цигарите, но все си мисля че без тях ще се срина тотално. Намалих ги драстично, като до няколко дни ги спирам окончателно, каквото и да ми коства .Иначе се храня сравнително здравословно, благодарение на ММ, който е маниак на тази тема. С икси (дано не греша понятието но един  сперматозоид се набожда в я) са оплождане всички.

Общи условия

Активация на акаунт