Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 18

• 57 722
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
    на 34 почти

# 526
Моят опит е почти само от Турция, и пак натам бих се насочила ако започвах. За тукашните клиники нямам мнение, някой запознат да се включи. Хубаво е, че си млада, но не трябва да се губи време.

# 527
Leni4ka7, отидете някъде да видят колко антрални фоликула имате

# 528
    на 34 почти
[/quote]
При положение , че така или иначе ще трябва да си платите ин витрото , вижте варианти за Турция или Украина, където успеваемостта е по-голяма, а цената е почти същата.

# 529
  • София
първо една спермограма и тогава чак мислете трябва ли ви клиника

# 530
Моят опит е почти само от Турция, и пак натам бих се насочила ако започвах. За тукашните клиники нямам мнение, някой запознат да се включи. Хубаво е, че си млада, но не трябва да се губи време.
   Коя клиника в Турция препоръчвате? Каква е цената ориентировъчно?

# 531
Аз не се наемам да препоръчам, защото ми се струва твърде отговорно. Аз лично нямам успех, защото сме с много тежък мъжки фактор, и моята възраст, тоест прекалено тежък случай според всички стандарти , за това дори не мога да посоча къде лично ние сме успели. Но погледни темите за инвитро в Истанбул, там може би на първата страница има и цените. За 1 опит в Бахчеджи ние дадохме около 2300 Евро, после за следващия опит пада цената, но това е преди, сега не знам колко е. Отделно медикаменти. Ще сравниш мненията и ще прецениш, попитай там ако нещо те интересува конкретно и по-актуално от моята информация.

# 532
Може ли да ми препоръчате специалист/клиника в която биха поели инвитро с толкова нисък АМХ 0.227   ng/mL?

Първо пуснете спермограма и ДНК фрагментация на партньора. Има изгодни пакети за двете в Геника. След това с вашите и неговите резултати направете консултация в някоя от инвитро клиниките в София. Годините ви не са чак толкова много, а е възможно и в България да се наемат и да се получи успешно инвитро. Лично аз не виждам смисъл да ходите директно в Украйна или Турция, без да имате дори консултация в България.
Аз забременях на 41 г от първи опит, като сме с мъжки фактор и АМХ ми беше 0,7. После се оказа, че вит. Д ми е под нормата, а той влияе. Така, че само едно голо АМХ нищо не означава.
Моя опит беше в Токуда. Ако правите инвитро в България може да кандидатствате за финансиране, ако отговаряте на определени критерии. Вие решавате. Късмет!

# 533
С това АМХ няма как да се кандидатства по фонд, ще се наложи да си платят процедурата. Тук е много вероятно да ги насочат към ДЯ.

# 534
С това АМХ няма как да се кандидатства по фонд, ще се наложи да си платят процедурата. Тук е много вероятно да ги насочат към ДЯ.

Принципно да, стига резултата да е реален. Но дори и да не кандидатстват пак е по-изгодно от Турция или Украйна. А като се има предвид, че дори инвитро специалист не я гледал и консултирал не е ясно въобще, каква е ситуацията при двойката.

# 535
Не мога да се съглася, но всеки си има глава на раменете и може да си проучи нещата и да си прецени.

# 536
Много ви благодаря, момичета! Може би ще пробваме за инвитро без да имам големи надежди, ако нищо не става може да обсъдим ДЯ, но мъжа ми засега по-скоро не иска,  ако си промени мнението..

# 537
Аз си мисля (без да съм сигурна разбира се), че на 34 и две яйцеклетки да имате, се предполага по-скоро да са качествени и ще направят опит с ваш материал.
Не знам (аз поне) за специализирана клиника за жени с нисък резерв, та няма какво да ви препоръчаме, отидете да говорите в някоя, ако не ви допада, което ви предлагат идете в друга.
Плюсът на това да си плащаш всичко е да можеш да имаш повече изисквания.
Но също ви съветвам да си видите Вит Д и ако мерите АМХ за първи път да го измерите още няколко пъти, а ако имате дефицит на вит Д, след попълване.

# 538
  • София
може ли чак толкова пораженчески да мислиш преди изобщо да сте пуснали никакви изследвания.
това може да е единичен случай, може проблема да е съвсем друг или изобщо да няма такъв.
от две цифри се стигна до дя.

# 539
Момичета, може ли да ми кажете дали преди стимулация и пункция е необходимо вливане на интралипид заради повишени НК клетки? Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт