Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 18

• 57 769
  • 744
  •   1
Отговори
# 450

Как така в непунктирания, на пункция се пунктират всички възможни яйцеклетки и от двата яйчника.

На СЦ съм и вади обикновено по една я. Видя в левия ф. И изобщо не погледна десния яйчник. На пункцията по същия начин.

# 451
  • София

Как така в непунктирания, на пункция се пунктират всички възможни яйцеклетки и от двата яйчника.

На СЦ съм и вади обикновено по една я. Видя в левия ф. И изобщо не погледна десния яйчник. На пункцията по същия начин.

Това е супер странно. И аз бях на спонтанен цикъл преди 2 месеца и док ми гледаше всеки път и двата яйчника. Е, верно, че пунктира един фоликул, който беше без Я, но това е вече друго развитие. Би следвало, според мен, да си следи и двата яйчника.

# 452
  • София
На мен на СЦ са ми вадили само големите, ако има по-малки от 15мм. не ги вадят. След няколко дни като пораснат сами овулират, а ако няма овулация остават като задържани Ф,

# 453
Момичета, на 29.04 ми правих ЦС. Тръбите са проходими. В деня на снимката  и следващия нямах никакви болки, само кървене. Днес трети ден след снимката, кървене нямам, но се появиха болки, като менструални. Нормално ли е? Светли празници!

# 454
# 455
  • София
Здравейте, момичета!
Отбивам се малко егоистично, молейки ьа кураж!
Този месец провалихме всякакви инициативи. Планувахме инсе, но ме хвана цистит жесток и се наложи да отложим.
Пих даже АБ зинат 5 дни, тъй като имах Е- коли в урината.
Вчера като, че ли някой ме накара да си направя тест на 20 ден от цикъла, при цикъл 24-26 дни. Почти невидима черта, на престо при това. Броих я изпарителна и друг път съм виждала такива. Направих и рази сутрин.
Резултата е това...
Реших, че ще се доверя на позитивизма и че с Божия помощ този път всичко ще е наред.
Имам си притесненията, но искрено се надявам, че ще се разсеят бързо.
Трети месец опити ни е, АМХ 0.3, но въпреки това и 3% се оказа, че са процент.

Първият е от вчера, вторият от преди малко.

# 456
Heart Flowers Four Leaf Clover Кате, успех!

# 457
  • София
Леле, Кате, успех! Прекрасна чертичка! 🍀❤👍

# 458
Здравейте, момичета!
Отбивам се малко егоистично, молейки ьа кураж!
Този месец провалихме всякакви инициативи. Планувахме инсе, но ме хвана цистит жесток и се наложи да отложим.
Пих даже АБ зинат 5 дни, тъй като имах Е- коли в урината.
Вчера като, че ли някой ме накара да си направя тест на 20 ден от цикъла, при цикъл 24-26 дни. Почти невидима черта, на престо при това. Броих я изпарителна и друг път съм виждала такива. Направих и рази сутрин.
Резултата е това...
Реших, че ще се доверя на позитивизма и че с Божия помощ този път всичко ще е наред.
Имам си притесненията, но искрено се надявам, че ще се разсеят бързо.
Трети месец опити ни е, АМХ 0.3, но въпреки това и 3% се оказа, че са процент.

Първият е от вчера, вторият от преди малко.
Честито, лека бременност! Много се радвам, хайде да повлечеш крак!   😘

# 459
Здравейте! Бих искала да ви споделя, че съм много  притеснена, защото втори месец ми идва през 15 дена. Случвало ли ви се е подобно нещо? Скоро имах стимулация - преди три месеца. При доктор Стаменов съм и вероятно трудно ще се.добера до него, разбира се, ще опитам. Тревожа се, че започва да ми мирише на менопауза. Скоро навършвам 40 и сякаш изведнъж нещо се счупи....

# 460
  • София
Запиши час. Може да ти предпишат нещо за регулиране като фемостон. На мен ми идва на-често, когато съм под стрес, държавен изпит, някой умре, презокеански полет, смяна на работа. Така си е от край време. Не е имало общо с менопауза.

# 461
Кате, честито мила! Гледах, гледах първата снимки, и си викам, леле, ама тук няма нищо, какво иска да каже Катето  Joy След това вече като видях и втората...схванах:heart_eyes:Heart EyesHeart Eyes
Ей такива постчета да завалят в темата!!!

# 462
Кате честито
Малку кураж момичета
Моя приятелка на 48 год след години опити със последното ембрионче чхг 1 430
Дай боже да я последваме

# 463
Момичета, здравейте. Моля за съвет. С неуспешен опит ин витро съм. Преди него бях пуснала НК клетки и тромбофилия. Цената знаете не е малка. Сега като бях на преглед във връзка с предстоящия втори опит, докторът ми каза да пусна пълен пакет имунологични, които са 490 лв. Добре. Аз му казах че имам вече НК и тромбофилия и то в неговата болница, обаче дали ме чу дали не. Вика- пакет са. Питам има ли смисъл да пъскам целия пакет или да се разправям и да искам само тези изследвания, които нямам.

# 464
Момичета, здравейте. Моля за съвет. С неуспешен опит ин витро съм. Преди него бях пуснала НК клетки и тромбофилия. Цената знаете не е малка. Сега като бях на преглед във връзка с предстоящия втори опит, докторът ми каза да пусна пълен пакет имунологични, които са 490 лв. Добре. Аз му казах че имам вече НК и тромбофилия и то в неговата болница, обаче дали ме чу дали не. Вика- пакет са. Питам има ли смисъл да пъскам целия пакет или да се разправям и да искам само тези изследвания, които нямам.

Разбирам те, но щом иска целия пакет, пак ще настоява за това. Само ще загубиш време и нерви. И аз правих част от изследванията по два, три пъти в една и съща болница, а бяха валидни.

Общи условия

Активация на акаунт