Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 468
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Мечо, благодаря! Ама аз търся дали е издаван официално, за да ходя по антиквариатите. Отделно, че искам да прочета едно друго стихотворение "Birgün Sabah Sabah"се казва. Рових в нета, но не намерих каталог на издания.

Месец е много БАН. Аз месец съм си заслужавала с много, много лазене по нервите на Татти, вкл. и на лични. Не, че пак не бих го направила по същата тема, ама преди да ме банне за толкова имах незнамсиколко предупреждения. Включително бях обвинила, че форумът печели от реферал линкове, но иначе ги забранява на потребителите. И в наети потребители да създават трафик на някои теми. Не, че и двете неща не са чистата истина де. Ама вече не съм толкова емоционално обвързана с някои теми, защото разбрах, че фалшът е повсеместен...та няма смисъл в името на един фалш да се бориш с друг. И си свиркам.
Не знам какво е писал Ежко, но очевидно летвата много е снижена на цензурата на мнения.

# 211
  • София
Дбре дошла, Ашли
Обичам Пловдив за разходка, за пазар, за кафе и да ходя на гости. С мъжа ми също имахме сериозни разговори дали да заминем да жвивеем там, за да сме близо до техните. Е така и не стана, за което съм благодарна.
Надявам се да не са карантинирали Ежко,  цял месец - ами това е цензура, по-голяма и от времето на комунзма.

# 212
  • Отвъд алеята зад шкафа
А не може ли да пише от друг профил?

# 213
А не може ли да пише от друг профил?

Не. Мултиакаунтингът е забранен. И ако го хванат, ще забранят въпросното IP.

# 214
Аз моля за амнистия за Ежко, месец е много, поне да е две седмици. И Уоруик така изчезна.

# 215
  • софия
ха, можем ли верно да му измолим амнистия срещу обещание да не пише там?

# 216
  • София
Ти верно ли мислиш, че може да го спрем, по какъвто и да е начин?

# 217
  • София
Аз се чувствам направо обидена. Може ли да ходи да миткосва в друга тема, вместо да влияе благотворно на темпа на растеж на броя страници на нашата си тема? Joy

# 218
Е защо да го спираме? Ако иска да пише и има какво да каже? Особено, ако е наобратно на мейнстрийма. Пък прокарваната политика от собствениците на форума е ясно на какво се дължи и от какво е продиктувана. То си остава в тяхна вреда.

# 219
  • софия
Добре, ето, духовете говорят, може да ме наричате Оракула вече 😂😂😂

Ежко: “вашата тема не се нуждае от наторяване.
Не съм дорасъл до редовен член на задругата.
Гостувам с желание”

# 220
  • София
"Не се нуждае от наторяване". Ама как не се нуждае от наторяване? Какво наторяване? Не предполагах, че Ежко отбира и от агрономство, иначе другото е много мило Joy Но пък от друга страна, Лейка май го намираше перспективно. Агрономството, де. Започнах да се замислям. Joy
Сетих се и за вица за агронома Joy

# 221
  • в страната на чудесата
За съжаление Уоруик е с мнооооого дълъг бан...

# 222
  • софия
За съжаление Уоруик е с мнооооого дълъг бан...
Е колко много?
Какво толкова е направила? Заплашила нвкой с нещо?

# 223
  • в страната на чудесата
Не знам точно за какво, знаеш тя е умна и с остър език (нищо, че сме имали битки Simple Smile ), а отатък лоските не го търпят...

# 224
  • София
Шокирана съм. Справят се по сталински - няма потребител (човек), няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт