Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 517
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Честит да е рожденикът!

Ами аз ви чета. То това ми беше зорът. Да пропишете пак 🤗

Нямам какво да споделя. Мога само да мрънкам за ДО. Пак се изнерви моят син. Безобразно му се отразява на психиката. И това ми е голяма мъка. Безсилна се чувствам, а не е като да не опитах - писах писма до директори, подписвах петиции, декларации...тази безизходица ме тормози много. Не споделям мнението на управниците за "пандемията" и недоумявам защо си пожертвахме безропотно децата...

# 391
  • в страната на чудесата
Спокойно дишай. Всеки със своето време.
Най-евтино е да спрат децата и плановия прием. Не бесней, ами се радвай на пролетта и новия живот. Децата ще се справят по-добре от нас.

# 392
Onna,  да е жив и здрав!

Аз не пиех, но напоследък си сипвам. Нещо ме е обхванала депресия, че пак идва нова вълна.

Записах се и аз за ваксина.

Санака, може ли да те питам нещо за Испанската? Натоварването колко е голямо? Деца учат до 1-2 и стават в 5? Дали съм попаднала на някое много ученолюбиво или ги изцеждат, както в някои известни училища Satisfied

# 393
Попаднала си на някое извънземно.

Наздраве, Onna и момичета, да е здрав и умен рожденика, изобретателен и комбинативен, винаги честен и джентълмен, с усмивка да посреща всички несгоди, гоооолям дa порасне!

# 394
  • София
Санака, може ли да те питам нещо за Испанската? Натоварването колко е голямо? Деца учат до 1-2 и стават в 5? Дали съм попаднала на някое много ученолюбиво или ги изцеждат, както в някои известни училища Satisfied
По-скоро на някое, което не умее да си организира времето. Учат, има си изисквания, следят се домашни, задания, проекти, но за три години моята съм я виждала да учи наистина с часове и до късно само през последните няколко дни, защото й се струпаха един тон тестове и изпитвания, поради отсъствие. Обикновено изобщо не я забелязвам кога учи. Но тя е бърза, с високо КПД, успява да учи и да излиза почти всеки ден. В 8-ми клас родители се оплакваха на РС, че децата учат с часове по испански до нощите и не смогват, но при нея нямаше нищо подобно. Много си зависи от организацията и бързината на учене на детето. Малкият например може да мотае един лист домашно два деня. Joy

# 395
  • София
Онна, да е жив, здрав и много успешен рожденика.

Днес за първи път от лятото бях на театър. Не съм осъзнавала колко ми е липсвало. Чувствам се сърахотно и смятам да си подновя традицията поне веднъж в месеца да ходя на театър.

# 396
  • София
Onna, честит рожден ден на патерици на младежа! 🍷🍧🥂. Да е жив и здрав, много упорит, да има късмет и всичко да му върви по вода!

Леле как съм изтървала снощи почерпката. То от солидарност към температурата на ММ, която му е от ваксината, не си сипах и аз нищо. Леле, лелее.

И дори тук не надникнах. Зачетох се в темата на лоските, само за да лайквам мненията на гадамер и на санака, но там е страшно. Поне 5 потребителя плачат за бан. Особено се “впечатлих” от изказването, че за всички хора с високи доходи пандемията е изключително комфортна в личен план и че ДО е страхотна опция, която се надяват да остане и след пандемията, ако дойде такъв момент някога.

# 397
Onna честит да е младежа, здрав и щастлив!

Аш коя е темата за лоските?
Не зная дали сме с високи доходи но на мен ДО ми разказва играта. Тичам като линейка.

Rosi_ta преди месец почнахме с операта. И детето каза : Най-накрая,  нормален петък !

# 398
Снощи писах, писах и се затри.
Вчера кацнахме в любимата Велина. За последно в този й вид. Затварят хотела от 15.03 за 10-ина месеца. Ще строят и обновяват. Какво точно, се опитвам да разбера, че целият персонал е подненен и нашите хора, които ни бяха като семейство, вече не работят тук.
Дано не развалят хубавия хотел.
Ч.Р.Д. на момчето на Онна. Sweet sixteen.
Да е здрав и успешен!

# 399
Санака, благодаря и браво на девойката!
Явно си е до дете, както казваш. Иначе много хубави отзиви ми разказаха.

# 400
  • София

Аш коя е темата за лоските?

Темата на лоските: https://www.bg-mamma.com/?topic=1309051.msg42444704#new

# 401
  • София
Хахах, това ли било темата на лоските. А аз си мислех, че имате предвид ковидската.

# 402
  • София
Хахах, това ли било темата на лоските. А аз си мислех, че имате предвид ковидската.
А-ми Joy В ковидската са аматьори направо Disappointed

# 403
  • в страната на чудесата
Оригиналният ни лаф за лоските все пак касаеше ковидната Simple Smile
Ама то не знам дали вече има значение, щото едни и същи лоски пишат навсякъде Simple Smile
Кратка разходка из форума ми показа стотина души редовно списващи...

# 404
  • София
Зачетох се в темата на лоските, само за да лайквам мненията на гадамер и на санака, но там е страшно. Поне 5 потребителя плачат за бан. Особено се “впечатлих” от изказването, че за всички хора с високи доходи пандемията е изключително комфортна в личен план и че ДО е страхотна опция, която се надяват да остане и след пандемията, ако дойде такъв момент някога.
Ооо, то и други изцепки имаше от този потребител. Любимо ми беше изказването, че "за съжаление някой, който не се пази /разбирай - излиза от вкъщи, ходи на почивка, на ресторант/, може да заеме болничното легло на пазещ се" и това ще е несраведливо, и трябвало да се приложи принципа при застраховките - не се пазиш - отказват ти лекарска помощ. Flushed Питах дали да не направим непазещите се на сапун, но ме изтриха, както обикновено. Smirk
Иначе тази тема е като турски сериал - когато и да я започнеш, нищо няма да си изпуснал. Joy

Общи условия

Активация на акаунт