Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 452
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Aaa, тази ли, Лейка 😂. Признавам тя е от най-хардлайнерките.

Ежко, за разкош може да поседиш в темата за ДО. Там ще разбереш, че си лош, безхаберен и неграмотен родител 😁

# 151
  • в страната на чудесата
Аууу аз в темата за ДО не припарвам.

# 152
Отидох да видя и попаднах на това:
Месечинка, малко ти е още детето. Имаш време да свикнеш, че от МОН никога не се очаква логика, мисъл за децата или дори  лек компромис.
Ами не е зле.

Ежко, за разкош може да поседиш в темата за ДО. Там ще разбереш, че си лош, безхаберен и неграмотен родител

С това съм се примирил.

# 153
  • София
Само аз ли дори не съм отваряла тези теми? Явно е загуба, ще скокна да видя тез' лоски Simple Smile
Къде е тя? хахахах

# 154
  • София
Мен там редовно ме трият. Joy

# 155
  • в страната на чудесата
Всички трият, даже яко мейнстрийма Simple Smile

Фенси, изобщо не съм допускала, че ще дам препоръка за ПБ Simple Smile Simple Smile
Но го направих Simple Smile

# 156
Фенси, изобщо не съм допускала, че ще дам препоръка за ПБ Simple Smile Simple Smile
Но го направих Simple Smile
Никога не съм допускал, че ще одобря препоръка да се премести ученик от КО в ПБ. Но Лейка улучи десятката в случая...

# 157
Къде сте направили това?

# 158
  • в страната на чудесата
В другата тема, за ЧУ

# 159
  • София
Два пъти писах в темата за ЧУ и два пъти трих. Ами май наистина не си заслужава. Всеки има глава на раменете си, така че да мисли и да прави каквото иска.

С тези коментари за лоски и прочие ме подкокоросахте и метнах едно оЧо на темата за ДО. Да ви кажа спрях след прочитането на коментар как децата си включват микрофона когато влизат в час през телефон. Стана ми лошо само като си представих учениците, които вече не знам колко месеца с часове се взират в екрана на телефона. Тези деца как въобще успяват да следят какво пише или презентира учителя?! И се чудя някой от умниците в МОН дали се сеща, че трябва да се полагат грижи за очите на тези деца, да им се правят профилактични тестове....

# 160
  • София
Росита, родителите сме за това, не МОН, по-скоро и М. на Зравеопазването. Аз заведох моето на очен лекар за преглед и препоръка, ако продължи ДО какво да правим. Имам рецепта за очила, ако се проточи над месец ДО, за да компенсира екранното време.

# 161
  • София
Два пъти писах в темата за ЧУ и два пъти трих. Ами май наистина не си заслужава. Всеки има глава на раменете си, така че да мисли и да прави каквото иска.
Няма смисъл. Децата на някои хора трябва до 6 клас поне да са в училище само с песни и танци. Иначе ще им стане нещо - недей, ще ти тежи на съвестта после.

# 162
Няма смисъл. Децата на някои хора трябва до 6 клас поне да са в училище само с песни и танци. Иначе ще им стане нещо - недей, ще ти тежи на съвестта после.

Като каза танци - мен ме е яд, че в СС само момичетата ходят на танци. Значи, никаква подкрепа да ги поразкършат тез фиданки (бъдещи дървета) Wink Wink

# 163
А, ходят си и  момчетата (в по-малките класове, нагоре не знам) и не е по желание Grinning . Дъщеря ми  се "оплаква", че момчетата редовно им бъркат хорото (в момента са на Дунавското)...

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 08:51 от mylen4e

# 164
  • Пловдив
Здравейте, съфорумци! Реших да се включа в темата ви, макар че не се чувствам подходяща за високото ниво тук Wink Отдавна не сте писали и ми залипсвахте. От лятото насам ви открих в темата за ЧУ, която спрях да следя, след като разбрах за тази. Чета ви и се заливам от смях от вашите премерени шеги, впечатлявам се от културните ви взаимоотношения и се възхищавам на високия ви стил на общуване. Споделям негласно премеждията, които споделяте (татко Мецан още го мисля дали се оправи с гадния зъб) и плаках по Коледа на личните ви споделяния за загуба на близки... Някои мнения така са ме впечатлявали, че съм натискала долу бутончето "полезно" Simple Smile
Знам, че е невъзпитано да надничам в "чужди" работи, но толкова ми липсва в реалния живот такъв вид общуване... Привлякла съм в живота си напоследък такива хора, с които вече усещам как стигам дъното на малоумното общуване. Явно това съм заслужила - това съм получила.

С две думи за мен: имам двама сина, преминали градинското си обучение в Монтесори градина (най-трудният ми и най-успешен избор до момента). В моя малък град Пловдив нямаме частни училища и каквото и да умувах се оказахме в държавно. Много тежко изживях културния шок от преминаването към държавната система на образование, но ... борим се.
Ако живеехме в София (аз съм от там, но ... любов... не можах да го заведа там), бих избрала училище Питагор. Пиша тези неща, за да се опитам да се представя по подходящ за вашата група начин Simple Smile

Лично за мен - 100% скорпион. Не знам дали има смисъл да казвам нещо повече - борба със себе си със зъби и нокти. Хората ми пречат и ме дразнят (естествено) и съм винаги на обратното мнение.

Та, това, което ме накара да изляза от режим инкогнито, с риск да се изложа, е, че спряхте да пишете! Защо? Моля, кажете нещо!😊
Свикнах вечер да ви чета, да си сверявам часовника по вас, да разтоварвам с културното ви общуване. Моля ви, драскайте по някой ред от време на време ...

Честит 1ви март! Бъдете здрави и мъдри, обичащи и обичани!

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 20:36 от *ashley*

Общи условия

Активация на акаунт