Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 462
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Привет, Ашли! Аз пък си мечтая за пусти Пловдив, ама тук ме довя вятъра.
И на мен ми залипсва темата, но и аз не допринасям, знам. Тежък период ми е последния месец, лично и служебно, та не съм много на лафчето.

# 166
  • София
Добре дошла, Ашли. Спирането не е нарочно.

В този ред на мисли, Татко Мецане, и аз те мисля докъде го докара миналата седмица с венеца/зъба, моля да влезеш да се отчетеш.

П.С. И на мен ми липсва Пловдив, ама компенсирам с еднодневни забежки поне веднъж месечно.

# 167
  • София
Търсих, търсих да се разпозная някъде в поста на Ашли, ама ни във високото ниво се откривам, ни в културното общуване, че дори и в премерените шеги не се открих - моите са крайно непремерени. Joy

Шегувам се, Ашли, добре дошла в темата!

Спирането е временно, чакаме Нико да каже нещо за чистачките и почваме. Laughing

Честита Баба Марта!

# 168
Добре дошла, Ашли!
Направо ни върна към живота/темата.
Ех, Пловдив. Красив град. Много го обичам.❤
Аз съм Дева, но понякога(напоследък по-често) се чувствам като скорпион.
Не харесвам Баба ви Марта и тази година не купих нито една мартеница. 😀Но ЧБМ от уважение и наздраве с бяло/червено или кехлибарено.

# 169
Аз пък бях в събота в Пловдив. Ууу, егати навалицата по главната и нищо една кръчма отворена.
Приветствам те, Ашли, много късмет и здраве да ти донесе Баба Марта!
За момента сме малко като виц N128, ама ще се оправим. Сега всички се борят с ДО, ПО и ОО и нямат сили за друго.

Ежко сутринта го отлоскаха в ковид темата, фашистко му било изказването, та нищо чудно да е в карантина две седмици.

Сутринта девойката пристига в офиса, вади един плик и почва да раздава мартеници на всеки. Викам - откъде това, макар че се досещам. Ми тия, вика, са оборотни, трета година ги въртя.

# 170
Добре дошла Ашли!
Харесвам Пловдив хиляди пъти повече от София, ама какво да се прави работа, училище все в София.
Даже се чудя на трети дали да не пием едно кафе в Пловдив.

Бърди да минава и заминава всичко неприятно!
Ей Фран ми ние сме били от една порода.

# 171
Сега всички се борят с ДО, ПО и ОО и нямат сили за друго.
Кой няма сили бе?😂

# 172
  • Пловдив
Благодаря за топлото посрещане! Недейте да сромничите, темата ви е чудесна и общуването в нея не натоварва с естествената присъща за форум злоба, завист, грубиянщина и нападателност.

Голямото ми дете е 5ти клас и му е голяма мъка, че утре е последният ден ПО. Смята да остане до късния следобед в училище. До последно...

А аз тайничко се надявам на 18сти да ги пуснат всички ПО. Смятам, че е дискриминационно да може ДО по желание, а ПО не. Но никой не ме пита и кротко наблюдавам как съсипват едно поколение...

Сега ще вземете да потвърдите тезата на мъжа ми колко е страхотен Пловдив...17г ме убеждава...и аз от толкова съм се заканила да се връщам в София.
Тайно обмислям кандидатстване на дете в АК или СМГ след 7ми клас...

# 173
  • София
Аз хем му опонирах на Ежко, хем ме затриха и мен. Днес три пъти писах в ковид темата и 3 пъти ме триеха, разхищение на КПД е това.

# 174
Тайно обмислям кандидатстване на дете в АК или СМГ след 7ми клас...
Тук вече уцели точно в десятката.😄
Отдавна не сме я нищили тази тема.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 21:23 от Фран

# 175
  • София
Оо, имам си адаш в темата Heart

Като прочетох Ашли, си помислих за Скарлет О’Хара Blush Все така ще стане, все някоя асоциация. И с Бърди по същия начин Expressionless

Аз по един много важен образователен въпрос днес щях да влизам да питам нещо много съществено - на каква възраст започнахте да купувате шампоан за възрастни на момичетата? На 9 г. нормално ли е да й взема едно Vichy например? Simple Smile

# 176
  • София
Каква ти е асоциацията с Бърди, бе, Ашко?
Иначе за Виши не знам, но ние с дъщеря ми от доста време ползваме общ шампоан - от сухите "сапунчета" на Lush. Препоръчвам.

# 177
  • София
Кой е премерен и културен... са шЪ сЪ обиждаме ли? Grinning
Добре дошла в темата, Ашли Simple Smile

Аш, детето ми е с Милкшейк от година. На много от шампоаните за възрастни пише, че са подходящи за деца над 3 години.

# 178
  • София
Каква ти е асоциацията с Бърди, бе, Ашко?
Ами романа на Уилям Уортън Nerd

# 179
  • Пловдив
Лелеее, Аш, почти уцели века...
Любимата ми героиня е Елизабет Бенет от "Гордост и предрасъдъци". Тази книга и филм толкова ме впечатляват с начина на говорене, на изразяване, на сложно, обстойно и деликатно описване на чувства и ситуации... В целия си съзнателен живот съм смятала, че не съм за този век. Наистина не знам как да живея в 21век и го правя по възможно най-сложния начин.
Ако можех да се преселя в 19сти век... мисля, че съм точно за там...или от там...

Общи условия

Активация на акаунт