Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 458
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • в страната на чудесата
Здрасти Ашли!
Липсвахте ми дами и господа!

Ежко беше ултра як (и много прав), ама там е хард, не се търпи друго мнение Simple Smile дано не са го карантинирали...

На всички честита баба Марта!

Бърди, чуват се кофти работи за фармата. Да не са повлекли и други сектори...

# 181
  • софия
Добре си дошла, Ашли Simple Smile
Не етрябвало да мълчиш толкова време встрани, можело е по рано да ти кажем наздраве Wine Glass
Ама акво включване направи...... уау.

Аз лично попрекалеих със страстите форумни и се почуствах изморена, а и ме завъртяха поизоставени задачки...
Сладка да ви е вечерта, банда!

# 182
  • София
Тайно обмислям кандидатстване на дете в АК или СМГ след 7ми клас...
Тук вече уцели точно в десятката.😄
Отдавна не сме я нищили тази тема.
Нали? Предишният Ежко веднага щеше да изръси някой умопомрачителен хит и да даде поле за поне 10-тина страници. Ама той след завръщането си в тази тема се държи като отряден председател на пионерски лагер. Laughing Само в ковидната тема ходи да дразни лоските, ама това е като на умряло куче нож да вадиш. Joy Пък и те трият още докато публикуваш, та не си струва да хабиш клавиатурата.

# 183
Гледай само да не си от прислугата😀

# 184
  • София
Лейка, точно обратното е при нас, работа идва толкова много, че нямам никаква идея как ще я вършим, а в същото време конкуренцията ми открадна най-опитните хора с двойни заплати. Хем реват, че не им се тръгва, хем как как се отказват толкова пари. Моят мениджмънт се опита да излезе с едни скандални контраоферти, дето са чиста подигравка. Ако продължава така, след 2 месеца ще съм сама с 15 човека, от които само 4-5 от над година.
Ама, дет се вика, фирмата не е на баща ми, че да ги мисля. Ама всичко после на мой г* се пише, нали.

# 185
  • София
.. В целия си съзнателен живот съм смятала, че не съм за този век. Наистина не знам как да живея в 21век и го правя по възможно най-сложния начин.
Ако можех да се преселя в 19сти век... мисля, че съм точно за там...или от там...
Айде сега, 19-ти век. Нито ваксини е имало, нито пФайзер, нито антибиотици, нито интернет (нито бг-мама).... Я колко си ни е добре сега - за всичко бизнесът се грижи да ни е добре. Ето и китайците се погрижиха с пандемията да си работим от вкъщи от дивана, на 1 м. от хладилника. Скоро няма да се налага да натискаме и копчета и клавиши. Вчера например тръгвам да набирам номера на ММ от телефона и веднага се включи гласовият асистент от колата. Who do you want to call Joy. Сега чакам да си купя робот, който да разхожда кучето Joy А тази Лизи така и не ѝ разбрах любовната драма. Според мен мъжете трябва да се харесват от пръв поглед и въобще първото впечатление според мен остава завинаги, пък тя каква се оказа - половин книга така, после иначе Grinning

# 186
  • софия
. ...Според мен мъжете трябва да се харесват от пръв поглед и въобще пътвото впечатление според мен остава завинаги...
Сакън
Ако се разчиташе на първото впечатление нас с мъжа ни нямаше да ни има в тая конфигурация 😂😂😂

# 187
  • София
Абе аз май предпочитам Пловдив пред СМГ. ( тук за колко страници има поле?) Joy
Ех, Пловдив, Пловдив... Както и да е, да не се отплесвам. Joy Добре дошла, Ашли Simple Smile

Бърди, ако можем да помагаме нещо, свиркай.  Засега едно 🍷 от мен като част от хуманитарната помощ Simple Smile

# 188
  • София
Мерси, Лейди, наздраве, аз съм на уиски тая вечер Simple Smile

# 189
  • София
. ...Според мен мъжете трябва да се харесват от пръв поглед и въобще пътвото впечатление според мен остава завинаги...
Сакън
Ако се разчиташе на първото впечатление нас с мъжа ни нямаше да ни има в тая конфигурация 😂😂😂
Може ли само един бърз въпрос. Как успях да напиша "пъРвото впечатление" правилно, без да се поправям, а ти си го цитирала с правописна грешка Thinking Бг-мамата бъгче ли има, аз ли не съм в ред - върнах се 100 пъти да чета Joy

Скрит текст:
Ако е тест за наблюдателност, не мож ме фейлнеш. Аз съм се явявала на Европейско кенгуру с две деца в първи клас Trollface

# 190
  • София
Абе дайте линк към тая тема.... моля Simple Smile

# 191
  • София
Рейни, няма смисъл, там се трие по-бързо, отколкот се пише, по напълно неразбираеми критерии. Нищо от цитираните разговори го няма.

# 192
  • софия
Сакън
Може ли само един бърз въпрос. Как успях да напиша "пъРвото впечатление" правилно, без да се поправям, а ти си го цитирала с правописна грешка Thinking Бг-мамата бъгче ли има, аз ли не съм в ред - върнах се 100 пъти да чета Joy

Скрит текст:
Ако е тест за наблюдателност, не мож ме фейлнеш. Аз съм се явявала на Европейско кенгуру с две деца в първи клас Trollface
ХаххахахахХАХАХХСХСХАХАХАХХАХАХХАХАХАХА
С ГЛАААААААС  СЕ ХИЛЯЯЯЯЯЯ!!
Ох бе, Ашче!
Така се случва когато човек пуше от телефон, не ползва очила, изтрие твърде много от цитата, домързи го дс цитира на наново, щото пак трябва да трие и в крайна смвтка дописва ( уж вярно) каквото е изтрил хайахаххаххахахахаха
Ох голяма целувка в търсенв на прошка  за объркания ти поглед!
Еййййй отдавна не се бях разсмивала така...

# 193
Ама можа да напишеш “конфигурация”, а😀
Мани, разсънихте ме от смях ...... , какво беше, петък, нали🍷💐

# 194
  • Отвъд алеята зад шкафа
Я кажете сега, в Оная тема само трият или направо "карантинират"? Да рискувам ли да влизам с бутонките?

Общи условия

Активация на акаунт