Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 499
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • в страната на чудесата
Не. Сеизмологичният център писа ли?
6.2 в Гърция. На 380 км оттук в 10.16
Това ли усети?

# 286
  • софия
Аз не

# 287
Усетихме го преди около 15 мин. В София сме на висок етаж.
Било е в 12:16 мин. - в Гърция.

# 288
  • в страната на чудесата
Ау да. Часът в базата не е локално време. Съжалявам.

# 289
Абе гледам полилеят се клати, ама клати.... А аз нищо не усещам. И понеже в момента ми монтират кухнята, търча при хорицата и им викам:Абе може ли от винтоверта, с който завивате пантите да ми се клати полилея в другата стая?
Та ме гледаха мноооого странно...  А то земетръс било.

# 290
  • София
Нищо не съм усетила, но сега погледнах лампата - клати се.

# 291
  • в страната на чудесата
Ко?
Час и половина?
Или върна видеото?

# 292
Там продължава с вторични  трусове - не е с магнитуд като първото  6.2,  но има две-три около 5

# 293
  • София
Ние празнично избягахме в Хисаря, да обядваме в Чинар. И по закон, откакто сме се пренесли в къщата, вече трето силно земетресение ни улучва далеч от нея. В нея никакво земетресение не сме усещали.

# 294
  • София
Ко?
Час и половина?
Или върна видеото?

Да, в момента, в който пишех поста лампата се клатеше. Малко преди това в темата за вируса някой написа "и сега този трус", което много ме изненада, защото нищо не съм усетила. После влязох в тази и видях, че сте писали за земетресение. Погледнах нагоре към лампата и видях, че се клати. Не зная колко време е минало, защото нашенски новини днес не съм гледала. Няма как да е от комшиите, защото нищо не са местили отгоре, иначе щях да ги чуя.

# 295
  • в страната на чудесата
Ти да видиш!

Дано това да е било. Че много силно... горките хора...

# 296
  • София
Честит празник, банда!
Ние карахме ски на Боровец и не сме усетили земетресение.

# 297
  • София
Честит празник!

Аз си сипах чаша вино, защото ми е много празнично заради утрешното тръгване на училище на моя деветокласник. Значи... Нито в първи клас, нито в 8ми съм се вълнувала така както за утрешното му тръгване на училище. Пуу, да му се невиди, та макар и само за две седмици!
Точно една година виси вкъщи като един същински паяк, ако не броим 2 седмици през октомври ходене на училище, защото през останалото уж учебно време есенеска  му течеше бистър "градински сопол" и директорката не го допусна в училище. Миналата година за малко диабет да хванем покрай рождения му ден заради бонбоните и сладките, които бях накупила да черпи в училище и така и не успя заради затварянето на всичко. Тая година ,скромничко, само бонбонки съм взела, надявам се в петък все още да не са ги затворили и да почерпи16 години са това, не е шега работа😉

# 298
  • София
Онна, за почерпка си е това, наздраве!
Лейка май и тя е от празнуващите за утре?

# 299
  • София
Онна, ха честито и дано почерпи детето Simple Smile Имат нужда от себеподобни и редът в класната стая Simple Smile Сигурна съм, че и той е ентусиазиран.

Иначе, спускането с Носиите на Пампорово не знам защо го отмениха, при положение, че така и така се кара. Като бяхме във Вила Комета се запознах с организаторката, много мило ми стана, като обясняваше как е започнала с идеята и всичко.

Общи условия

Активация на акаунт