Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 539
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Браво, чудех се защо не сте на пицария, но много си е заслужавало!!!

# 421
  • в страната на чудесата
Нот, да не си акционер във верига пицарии Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Сега отивам и аз.

# 422
  • София
Казвай направо да поръчваме онлайн. Аз съм фен на пастите и ризотото и без подсещане Simple Smile

# 423
Не, бе, не съм. Ама ходя редовно, в сряда бях в Ринга във Виктория, вчера на Витошка в Щастливеца, днес в Проя в Драгалевци, утре няма пък да кажа къде😀 За обяд в семеен кръг става въпрос, много обичам по заведения.
Когато беше малка причината да съм в блестящата ви компания, нямаше уикенд без заведение, всичките Хепита в София съм ги обиколил от откриването им. Даже хванахме малко София Ленд, ние си пиехме биричка, малката си рисуваше гипсови фигурки. Готино беше, жалко, че такова място вече няма.

# 424
А ние вчера открихме заслужаващ си индийски, ама с доставка. India Hause. Преди имаше един в Студентски град - Шафран, но му развалиха храната.
Аз съм фен на всякаква екзотична кухня, но смислен китайски не мога да открия.
Иначе в София най-доближаващо се до италиански вкус е менюто на Da Masimo. Там готви майката на Масимо. От Умбрия са. Моята дъщеря я нарича италианската баба.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 17:26 от Fancy

# 425
  • София
Нот, май ти е време за внуче да водиш по пицарии и забавления Simple Smile
Аз не мога да вляза в режим нормален живот, не мисля, че скоро ще стане. С болните около мен и стресът, който изживяхме (и продължаваме).... далече съм от пицарии с деца. 3 седмици бяха много зле родителите ми, майка ми в болница, за баща ми идваше лекар 2 пъти дневно, 2 седмици мъжът ми -той леко го мина,  но с чакане всеки ден какво на кого ще се случи. Направо умът ми не отразява, че има някакъв нормален живот навън.

# 426
Пуснах съвсем безобиден пост в ДО, и ме изтриха за секунди. Боже! Отивам да питам в модераторската кое точно правило съм нарушила.

# 427
  • София
Fancy,  ние си взехме takeaway от Шафран миналата седмица и си беше като миналата година на вкус. Има един Кохинор в уличките срещу МА, и там е вкусно.

Ние сме фенове на мексиканската кухня, но в София така и не намерихме истински мексикански рсторант. А, и на Тексас де Бразил, но и такова хептен си нямаме. 

# 428
Не знам. Аз поръвах на два пъти и имаше вкус на прегоряло. Може късата клечка да съм изтеглила. Снощи поръчахме от този новия доста неща и нямаше слабо място.
В коя тема да питам що са ме изтрили? Не мога да намеря изобщо място с такива въпроси.

# 429
  • София
Ооо, много съботи и недели в София Ленд сме изкарали ние - първо с голямата, после и с двете /но малката едва закачи, преди да го затворят/.

Фенси, не се хаби! Най-много да ти кажат, че не си по темата.

# 430
Нот, май ти е време за внуче да водиш по пицарии и забавления Simple Smile
Аз не мога да вляза в режим нормален живот, не мисля, че скоро ще стане. С болните около мен и стресът, който изживяхме (и продължаваме).... далече съм от пицарии с деца. 3 седмици бяха много зле родителите ми, майка ми в болница, за баща ми идваше лекар 2 пъти дневно, 2 седмици мъжът ми -той леко го мина,  но с чакане всеки ден какво на кого ще се случи. Направо умът ми не отразява, че има някакъв нормален живот навън.

аз Нот отдавна го подозирам в "дединство" Simple Smile някак отведнъж почна да говори за малките сладунчовци, слънчовци и ей такива умалителни, голям стабилен мъж може да се умили така само от внуче ;]

Бърди, тва му е най-скапаното - стреса, който се преживява, дори и при леките прекарвания, седенето нащрек... вече сте съвсем на финала и скоро ще си във форма за живот отново Simple Smile

# 431
Фран, има ли място където може да се пита какви са критериите за модериране в дадена тема и причините за изтриване на конкретен пост?

Баш по темата си бях. Написах, че сега се страхуваме да пуснем децата си на училище. А след година ще лекуваме последиците от този страх. И, че психиатри и психолози ще имат много работа. Там само За ДО постове ли се допускат? Да знам.

# 432
  • Отвъд алеята зад шкафа
Онна, честито!

Ние сефтосахме 2 ресторанта, супер минорно беше настроението на посетителите - говорехме тихо, оглеждахме се...като излезнали от затвора, които се опитват да се социализират. Все очаквахме, че ще дойде някой и ще ни се скара.

Темата за ДО отнема много време, не мога да пиша постоянно там, а е хубаво от време на време да се чува и друго мнение.

# 433
  • София
Благодаря за поздравленията! Не знаех, че е професионалният ми празник.

# 434
  • София
Никъв кеф не мож да ми е да ида на заведение сега. И само да мисля дали няма да докараме вируса у дома. Малката преди все едно у кръчма е раждана - все на “астоан” (тригодишното произношение) искаше да ходи. Сега дума не обелва, та мисля на една вълна сме. А и не е кат да не сме ходили, та ходили. Само кат се сетя колко десетки пъти със стиснати зъби влизах в кварталното хепи всеки петък, щот детето държеше на традицията, а аз с хепи освен че си имам лична история още от 1994, беше баш в периода, в който намаляваха грамажа с увеличение на цените и кат много други имаха уж зимна градина, от която вонята на цигари всъщност осмърдяваше навсякъде. Вчера колега сподели как в “Хасиенда” след 22 демонстративно им раздали пепелниците, еми, мерсим. нЕма им стъпим и шси стискам парите всичките за гръцките таверни лятос.

Общи условия

Активация на акаунт