Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 119
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Отново първата, че и единствена мярка е затварянето на училищата.

А за ресторантите не сте прави - като работят до 22, вместо до 23 часа, това е цяла чаша вино по-малко, която ще изпиеш там. А причинно-следствената връзка е ясна и безспорна - една чаша вино по-малко = 100 заразени по-малко. И така, чаша по чаша, ще преборим пандемията. Кое не разбрахте? Smirk

# 631
Един час по-малко - една чаша вино по-малко - един тъп виц по-малко - по-малко зейнали в глупав смях усти - една единица по-малко разпръскан вирус. Къде са математиците?
Очаквам след две седмици да стигнат до консенсус - един ден на ресторант, един ден на училище. Така де, да му се завие свят на вируса!

# 632
  • София
Разгеле, Фандъкова поумня за един час и вече е от утре, 12.03, а не  от понеделник.

Санака, за разлика от училищата, заведенията и всичко друго отворено, не е задължително.

# 633
  • София
Или е получила вече информация какво са решили големите момчета.

# 634
  • София
Не знам за вас, но аз съм доволна. Какво тук значи някакво си училище, след като голямата щерка спокойно може да ходи на заведение, придружена от приятелка, току що навършила 18 г. В крайна сметка приоритетите са важни Simple Smile

# 635
  • София
Някое голямо момче се е присмяло ...

Моят син, въпреки че е с първа игла от миналия понеделник, не е спрял да се пази. Пази се както се пазеше есента, по ресторанти и заведения не ходи.

# 636
Разгеле, Фандъкова поумня за един час и вече е от утре, 12.03, а не  от понеделник.

Санака, за разлика от училищата, заведенията и всичко друго отворено, не е задължително.

Това е гавра!!!!!! Пълна гавра!!!!! А относно задължителността - това е толкова глупаво твърдение/макар и по своята същност правилно/, колко и това, че родителите искали децата да са на ПО, защото нямало кой да ги гледа...И тъй като не са задължетелни, затова са пълни, а Шарки?!?! И тук въпросът опира до това кое място сбира много хора и кое - не събира. Кое е с приоритет и кое не е!!!!

# 637
  • София
В предизборна кампания сме. Хората искат кебапче, три бири и оркестърА да свири. Как да им откаже човек, това е жизненоважно! Ще се депресират и ще отидат за гъби.

# 638
  • София
Заведенията и в момента не са препълнени, освен в Студ. град (но там пък масите на Тунджев са на голямо отстояние). А в час в училише са си целия клас, не половината. При нас има вече 3 класа със заразени деца, въпреки маските, антибактериалните лампи и проветренията. По-забавното е, че в един клас имат по минимум двама, не по един, случаен (заразил се в семейството).

# 639
  • София
И аз съм вече отчаяна от тези глупости, отчаяна. Как не ги е срам да пожертват толкова деца вече втора година, не го проумявам. Тоест, проумявам го, просто ме натъжава как са подредени приоритетите на управляващите в държавата, която обитавам.
И от учителите съм отчаяна, с тази мижава бройка ваксинирани. Дъщеря ми отново е дистанционно, защото има 3 болни учителя. Което за мен означава  - неваксинирани. Светът се обърна да им се предостави всякаква възможност да се ваксинират с РНК, рано и с приоритет, така че към днешна дата всеки учител, пожелал ваксина, вече има и двете игли сложени.
Ама защо им е на някои да го правят, защо? Ще си поболедуват, децата ще си поучат от компютрите, кво му плащаш.
То вече и яд не ми остана, само една такава лека тъга.

# 640
  • София

Аааа, не, моля ти се! Недей и ти с тая тъпа мантра, която се повтаря през пост в темата за ДО, но не става по-умна от този факт. Какво значение има за овладяване на пандемията това, че заведенията не са задължителни, след като са пълни? И да, пълни са, съвсем не само в Студентски град.

# 641
  • София
Може да са болни въпреки, че са ваксинирани. Аз съм ваксинирана, но продължавам да се пазя по същия начин като преди ваксината, защото сме в пандемия, повечето хора около мен не са ваксинирани и съм в рискова среда. Няма гаранция, просто се надявам да имам някаква защита месец след първата доза.

# 642
  • София
Надали, Анди, 3-ма един след друг окапаха като круши. Чак пък всички да са изтеглили късата клечка ... не ще да е това.
Така или иначе, нали и официалната информация беше, че около 20% от учителите са се ваксинирали само.
Ще чакам явно да дойде време за Испанската, заплюх си я покрай Санака Simple Smile (и не само де, отдавна ми е фаворит).

# 643
Не мога да повярвам. Гавра с децата, гавра с родителите.

# 644
За ресторантите страхотни мерки предлагат. Хахахахааа!Не мога да спра да се хиля.
Щото сигурно някой математик е изчислил, че вероятността да се заразиш е най-голяма между 22.00-23.00ч
Затова са тези мерки, не за друго! Sweat Smile Sweat SmileSweat Smile

Пуснете си сега радио "Хоризонт".

Общи условия

Активация на акаунт