Време е за ИКЕА! - Тема 33

• 49 552
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Включени са винтовете. На сегашната ми кухня дръжките са икейски. За новата пак от тях съм избрала. Ти кои дръжки си харесала?

# 151
Влизат.

# 152
Здрaвейте,
Има ли сред вас притежатели на системи за съхранение за дневна ( тип холна секция) - Besta, havsta и т.н.
Интересува ме здравината и качество.

Не мога да си намеря нищо готово в мебелните магазини като секция, което да отговаря на нуждите. Имам идея за повече книги, не само ТВ шкаф и искам да си сглобя нещо. Икеа като вид ми допадат най-много, но бих искала да вложа в нещо, което да издържи по-дълго.
Имам една библиотечка Били и малко се задъхват рафтчетата Grinning

# 153
Здрaвейте,
Има ли сред вас притежатели на системи за съхранение за дневна ( тип холна секция) - Besta, havsta и т.н.

имаме беста от 7-8 години.. доволна съм.. не сме имали проблеми...
не знам доколко се е променило качеството през годините, но нашата не е мръднала като че ли...

# 154
  • София
ние върху беста държим аквариум.
случва се и да се понамокри понякога доста.
но си изглежда доста добре, дори и след подобни инциденти.

# 155
Здрaвейте,

Не мога да си намеря нищо готово в мебелните магазини като секция, което да отговаря на нуждите. Имам идея за повече книги, не само ТВ шкаф и искам да си сглобя нещо. Икеа като вид ми допадат най-много, но бих искала да вложа в нещо, което да издържи по-дълго.
Имам една библиотечка Били и малко се задъхват рафтчетата Grinning
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/cabinets-display- … -vitrina/60303481
Аз имам 2 та други модула. Ако трябваше да обзавеждам хол - бих взела тези MALSJO. ИзрБотени са в Италия, плавни механизми и т.н

Другата серия, към която се бяхме насочили преди години е REGISSOR https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/cabinets-display- … vitrina/50342077/ има и бюфет. Сега гледам ги има и в бяло.

# 156
Имаме Беста, нямали сме изкъртени панти, което е най-честия проблем при разни холни секции. Нашите също са купувани преди 7-8 години и са си като нови. Даже сме скъсявали страниците на едни 60 см надстройки, за да влязат в ниша. Препоръчвам ги.

Сега ще мина на Платса май. Някой може ли да каже отзиви за тях?

# 157
Здравейте.Искам да помоля за мнение-харесах в сайта библиотека (поне аз смятам да я използвам за това,евентуално) и шкаф от серията Hauga.https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/cabinets-display- … x199-sm/20415046/
Но в шоурума в Пловдив я няма ,за да добия някакво впечатление.Интересува ме дали някой от вас е обърнал внимание на тези артикули,като качество и здравина до Billy ли се доближават?Поне като цена са в един диапазон.Притеснява ме ,че като натоваря рафтовете с книги ,ще се поогънат в средата ,каkто видях ,че става с Billy.
Голяма мъка се оказа тази библиотека.Ще съм благодарна да споделите вие какво използвате за съхраненеие на книги.

# 158
Аз мисля да си взема били за книгите, но единичка. Или две единички. Така рафтовете няма да провисват.

# 159
  • Русе, България
Ние взехме като временно решение 2 броя LAIVA, като допълнително ги хванахме едно за друго и заедно - за стената. Разбира се, временното решение се утвърди за постоянно и дори в момента, независимо че правим ремонт на помещението, планираме да продължим да ги ползваме за книги. Удобни са, защото събират и кутии 33х33. Нямам наблюдение да са провиснали полиците. Все пак трябва да се има едно на ум и най-тежки томове да не се слагат в центъра.

# 160
Благодаря ви за информацията за дръжките, която сутринта рано-рано прочетох и една идея по-спокойна тръгнах към Икеа Simple Smile
Трябваха ми сиви дръжки, не много въздушни, защото вратите са тежички. Освен това да има възможно най-голямо разстояние между дръжката и вратичката, защото повърхността не е гладка и не исках да има допълнително замърсяване от ръце. Да й слугувам по-малко Simple Smile
Затова взех ORRNAS. И от трите им размера.

Дадоха ми ваучер за 10% от покупката.
Кухнята не е икейска.

# 161
  • Пловдив
Моята драма с точките е на нов етап.
След два разговора с тях и усещането, че не ме разбират, вече съм с отрицателен баланс -1145 Dizzy Face

# 162
  • София
някой нещо "поправя" явно

# 163
  • Пловдив
Струва ми се, че са за основен ремонт.

# 164
От днес до 22.03 дават 10% от стойността на покупката като ваучер за следващо пазаруване

Общи условия

Активация на акаунт