Време е за ИКЕА! - Тема 33

• 49 716
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Това контейнерче наистина е много афиф - някои неща наистина трябва да се видят и преценят на място.

# 361
Убихте ме! Simple Smile  Аз пък съм си го харесала шкафчето, стои ми под бюрото и ми върши хубава работа. Държа разни дреболии в чекмеджетата и са ми точно на една ръка разстояние, като ми притрябват.
Сега го бутах, клатих, ами стабилно си е. Да не са ги поразвалили напоследък, моето втора година май го ползвам, да не е и повече.

# 362
Проблемът му за МЕН са дупките и тоновете прах който се натрупва вътре.
Че е леко лимбизе ...не ми пречи.

# 363
Има едни пластмасови тапи, които трябва да държат чекмеджетата. Половината се вадеха. Сложихме нормални винтчета с гайки.
За прашасването си го помислих, но така е като не разгледах други опции, а от бързане взех първото, което ми се стори подходящо.
И двете са за стаята на дъщеря ми, която по принцип не е много по чистенето Joy

# 364
Това нещо дъщеря ми си го е сложила в долната част на гардероба (Бримнес) и си държи бельото, чорапи и разни дребни работи Hands Thumbsup

# 365
О, мерси за идеята! Мисля, че ще влезе и в нейния гардероб.

# 366
Аз взех същото шкафче с мрежестите кошници, като помощно в стаята на дъщерята и тя го ползва за учебниците и тетрадките си. Преди това бяха на ред от шкаф зад вратичка, на камара един върху друг, но най вече ги намирах пръснати из стаята. Сега още повече с онлайн обучението трябва да ги намира бързо и в него само с един поглед ги вижда и ми е казвала, че така и е по лесно да ги подрежда. Най-ниската кошница е сложила на самата земя, понеже е препълнена с връх от най-тежките учебници и както е и без стопери постоянно ще пада. А прах чистя по него веднъж месечно понеже всеки ден се вади и прибира и явно тя се отупва, по скоро прах под него обирам два пъти в седмицата.
Иначе не е нищо особено, самият материал е здрав, но това че се изваждат напълно чекмеджетата за мен беше разочароващо, а в каталога е показано като шкаф с подредени в него чинии. Не знам как се вадят чинии от шкаф без стопер

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 22:48 от Лъчестлъч

# 367
  • Майничка
Такова шкафче имам от 3г. в класната стая, за хартия, маркери, джобове, разни канцеларски. Удобно е, но наистина доста прашасват нещата. Решила съм въпроса като всичко е в кутии и един-два пъти седмично ги забърсвам(х).

# 368
Някой ходил ли е тази седмица до магазина и по-точно да е видял дали ресторанта работи?

# 369
Не работи.

# 370
  • Once there was a Hushpuppy...
Имат 15% намаление на кафето,ако се закупят 3 пакета. Аз ходих тази седмица за друго, но като видях си взех. Много ми харесва,от скоро го пия.

# 371
  • Майничка
https://ikeabg.azureedge.net/images/680x680/2/variantimages/30384695/0.jpg
Имам въпрос за тази поставка: дадена е мин.ширина 21, а максимална -31см. Това означава ли, че диаметърът се регулира?

# 372
  • Sofia
грешка

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 12:42 от Tari Tasartir

# 373
На тоя сайт пише: Size-adjustable to fit your plates.
Product size
Min. width:
21 cm
Max. width:
31 cm
Height:
155 mm

Май ще е регулиращо се.

# 374
Пише

Което се превежда като

Общи условия