Време е за ИКЕА! - Тема 33

• 49 697
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Регулира се на ширина, т.е. може да бъде за различни диаметри чинии.

# 376
  • Пловдив
Някой възползвал ли се е  от Услугата „Монтаж на мебели“  за гардероб Pax?

# 377
  • софия
Гардероб, както и всички останали мебели, без кухня, се сглобяват елементарно. Детето, тогава на по-малко от 10 г., с баща си сами сглобиха всичко в стаята - гардероб, креват, скрин, шкаф.

# 378
  • Пловдив
Гардероб, както и всички останали мебели, без кухня, се сглобяват елементарно. Детето, тогава на по-малко от 10 г., с баща си сами сглобиха всичко в стаята - гардероб, креват, скрин, шкаф.
Цялата детска стая е Икеа, но за този Pax имам някакви натрапчиви мисли.
Особено за вратите.

# 379
  • софия
Единствената особеност е да имаш пространство, заради височината, но това от ИКЕА не могат да го осигурят Simple Smile Сглобява се по-лесно от Лего.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 12:51 от zvаnchе

# 380
Zvanche, колко е висок вашия пакс?
Някой има ли наблюдения в посредните месеци колко бързо изпълняват поръчка за пакс.
Ще направя финално проучване, ако поръчам при мебелист дали ще е ужасно по-скъпо. Вече си направих ъглова конфигурация. Но си клоня към икейския май 😊

# 381
😀 след първия пакс който сглобявахме 3 дни, следващите са като игра-имаме 5

# 382
  • софия
Най-високият.
За поръчката - трябва да попиташ майстора, но не мисля, че би било по-евтино. Аз лично не бих поръчвала нещо, което мога да купя, харесва ми и има приемливо качество. Бих поръчала, ако искам нещо различно - височина, дълбочина, визия.
Не те навивам, всеки знае за себе си с какво би се справил. Не искам после да ме пустосваш Simple Smile Вдъхвам ти увереност, че е лесно и може да не даваш пари за нещо, с което можете да се справите сами. Не бих препоръчала и опитала да сглобявам кухня, въпреки че го играхме на 2 други места с доста по-тъпа фирма. Гардероби, шкафове е лесно.
Нашият Пакс сме го осигурили към стените, защото все ми се въртят най-страшни сценарии в главата.

# 383
Да, аз съм си ок и с пакса. Мъжът има някакви притеснения за икейските материали, аз пък за изпълнението по поръчка🤔 но ще ги сравним като цуна и щу склони на моето 😁

# 384
Купих завеси .. уж хубави , но като ги разопаковах почнаха да се наелктризират Sad

# 385
Който пазарува и плаща с Mastercard, да си регистрира бележките, има игра с награди.

# 386
Миралюба, ако вратите са плъзгащи, горещо препоръчвам да се възползвате от услугата монтаж. Мъжът ми е много сръчен, сглобявал е общо 4 кухни от-до, но плъзгащите врати му бяха отнели близо 4-5 часа с още един приятел. Така че, помислете си, че са доста пипкави. Ако са на панти, става за нула време

# 387
Може ли реални снимки на този диван, ако някой има такъв? Търсих, но намерих само на черния, белия и синия.
https://www.ikea.bg/products/sofas-armchairs/sofas-modular/soder … en-divan/29305816

# 388
Чак пък пипкави да са плъзгащите врати. Абсолютно нищо сложно, упътването е елементарно, те за слагане също. За справка - имаме 3 гардероба с плъзгащи врати, все сами сме си ги сглобявали.

# 389
И ние с ММ си сглобихме гардероба РАХ с плъзгащи огледални врати и механизъм за плавно затваряне. Отнема време, но не ми стори кой знае колко трудно. То аз бях повече като помощник 😁 После си сглобихме и скрин и шкафчета.. шегувахме се че е като Лего за възрастни

Общи условия

Активация на акаунт