Време е за ИКЕА! - Тема 33

• 49 662
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Аз миналото лято взех спалня и матрак на 10 вноски, кандидатствах онлайн. Сваля се приложение и се прави снимка, мисля че и личната карта снимах. Одобрението става бързо. Звъняха ми  и по телефона.
Преди това имах изплатени няколко уреда към Уникредит, не знам дали има значение. Плащах си вноските на каса на изипей. Аз избрах датите за тях , при подаване на заявлението мисля
Благодаря за отговора , а доволни ли сте от матрака ? И ако ДА бихте ли споделили от кой точно. Още веднъж благодаря

# 511
Ако е с Ренус - ми се обаждат предният ден, и в деня на доставката половин час някъде преди да дойдат на адрес.
С еконт никога не са ми доставяли, нито със Спиди.
Ползват интерлогистика.
В сайта може да следите пратката си.

# 512
  • Somewhere far away
В сайта пише че е събрана, а в мейла си имам писмо, в което пише че е предадена за транспорт. ха, сега на кое да вярвам?! Grinning

# 513
  • Пловдив
И Интерлогистика и Ренус са ни доставяли няколко дни след като е предадена за транспорт.Обикновено 2-3 дни.В Зона 1 сме.

# 514
За моя диван, т.е. обемна поръчка, ми се обадиха предишния ден да ме уведомят, а на деня, че след час ще доставят. Но аз съм от малък град.
Изпратиха ми и ваучера за 10% отстъпка и сега се чудя какво да си харесам🙂

# 515
  • Бургас
А кога го изпращат този ваучер, след колко време?
Аз вече очаквам 2 броя.
Заредиха от кошниците в бяло и не се наложи да ползвам Еконт. 🙂

# 516
При покупка на място, от принтера с касовата бележка

# 517
  • Бургас
На място знам, че ги дават веднага. При поръчка от сайта ме интересува как се получава ваучера.

# 518
На място знам, че ги дават веднага. При поръчка от сайта ме интересува как се получава ваучера.

Аз получих веднага след доставката, буквално до няколко минути

# 519
  • Somewhere far away
Аз да се похваля че днес получих поръчката си, куриера ми се обади 30 мин преди да дойде . всичко е точно доволна съм!

# 520
  • Пловдив
При мен пристигна в деня след доставката,но в спам пощата.

# 521
Получих имейл с "цифров код"

# 522
Направих онлайн поръчка,но ИКЕА картата не беше свързана към акаунта. Постфактум я добавих. Ще ми начисли ли точките за поръчката?

# 523
  • Разпиляна във въображението
Момичета, някой обзавеждал ли е баня от ИКЕА и от кои мебели сте доволни?

# 524
  • София
Момичета, някой обзавеждал ли е баня от ИКЕА и от кои мебели сте доволни?
То не че е кой знае какво ,но ето това сложихме и си ми харесва.
Както и стандартните аксесоари за тоалетната хартия държачка,четките за тоалетна от най-обикновените купувам "на килограм" и сменям периодично.

Общи условия

Активация на акаунт