Време е за ИКЕА! - Тема 33

• 49 630
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Дай боже всеки му да затяга болтове на легла от таквиз раздвижвания. 😂😁

# 631
  • Разпиляна във въображението
Като стана въпрос за Поанг - възглавницата горе, постянно ми клюмва Simple Smile има ли някаква хватка да стои изправена?

Ще си правя поръчка по интернет и се чудя на една къщичща за ключове. Изобщо не съм й обръщала внимание - малка ли е?

# 632
  • При елфите ...
Ама к`во ги праЙтиИ тез` легла ве?!? Wink Нашето е от 3 години и нищо му няма... ни скърца, ни нищо... нито е стягано... Simple Smile

Ами, раздвижват ги по-често! Simple Smile Аз и на стола Поанг наскоро затягах, че кой отде дойде, все по него се яха.може и да е от това, че аз си го сглобявах сама, та не се знае кое как съм затегнала. Joy
Хахахахааа... ниЙ счупихме едно на младини... сега това нИ го яхаме много-много... Wink

# 633
  • In transit
Ама к`во ги праЙтиИ тез` легла ве?!? Wink Нашето е от 3 години и нищо му няма... ни скърца, ни нищо... нито е стягано... Simple Smile

Ами, раздвижват ги по-често! Simple Smile Аз и на стола Поанг наскоро затягах, че кой отде дойде, все по него се яха.може и да е от това, че аз си го сглобявах сама, та не се знае кое как съм затегнала. Joy
JoyJoyJoy

# 634
тъп въпрос, но... как би трябвало да получа 10%ваучер от миналите промота? докато беше кампанията за 10% при поръчка на пакс и плаца поръчахме онлайн рамки на пакс и врата с доставка до икеа софия... има касова бележка към поръчката, но ваучер няма. мислех, че ще го получа по мейл, но вече мина доста време...

# 635
  • Бургас
Пиши им. Аз имах две поръчки тогава и като не получих ваучерите няколко дни след взимането им писах. Поискаха номерата на поръчките и след това ми пратиха ваучерите.

# 636
  • Сред мелниците
Моля ви посветвайте ме, как да запълня една ниша с максимално голям гардероб.
Размерите й са 155 на 124 см.
Проблемът е във височините.
-  На стената 124 см имам височина 305 см в цялата й дължина.
- На стената 155  височината  намлява , като започва от 305 см. в най-високата й част и  спада  на 220 см на отстояние около  110 см от ъгъла  и накрай на последните 40 см пада до 188 см.
Първо мислех за ъглов гардероб на който с ъгловия модул ми се заемат по 110 см от двете страни на ъгъла и остават едни ниски 40 см , които ще ги мисля после.
Но това е при височина на гардероба 201 см. Отгоре ще ми остане мого свободно място, за което много съжалявам , в него бих могла да дсържа сезонни дрехи резервни завивки в др.
 Дали ако поръчам ниската версия на гардероба бих могла над него да слагам други шкафове където позволява.
Все се надявам, че има някакъв начин с модулите да го направя .

# 637
  • In transit
Мисля, че PLATSA имаха възможност да ги наредиш стъпаловидно. Виж в сайта и го проиграй с програмата им за дизайн на Платса.

# 638
ТОВА става с Платса. Преди да я пуснат аз го направих с врати на  кухненски шкафове Haggeby или нещо от сорта се казваха, а корпусите си сглобихме сами. Ще сложа снимка после.

# 639
Здравейте! Влизам с малко по-различен въпрос. Имате ли представа как изглежда кошницата за пикник, която е наградата от играта на Икеа?

# 640
  • Сред мелниците
Мисля че намерихме решение за нашия гардероб.
На косъм сме с височината и ширината, обаче. Ако плътно легнат страниците на стената ще се събере, малко ако мръдне няма да стане.

Когато се сглобява Пакс плътно ли ляга в страничната част, има ли опция за 1-2 см ако не сме измерили добре или има кривина на стената? Освен това можем ли да не слагаме первазите на пода в тази част за да не загубим още някой см.?

# 641
  • Бургас
Ние поръчахме леглото. Благодаря на всички включили се по въпроса!

# 642
Ето нашето гардеробче с кухненски вратички, на тези снимки не е довършено съвсем, но дава добра представа.

# 643
Да похваля бързината на доставката - в петък направих поръчката, току що ми я доставиха. Зона 3.
Кога и къде трябва да получа ваучера за 15%?

# 644
Био трябвало по имейл. Аз при предишната поръчка, изчаках 3-5 дни, и като бе получих нищи им писах, и те ми изптатиха

Общи условия

Активация на акаунт