Време е за ИКЕА! - Тема 33

• 49 460
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна - Черна гора
Здравейте, случайно да сте виждали в Икеа плат за шалте (покривало) като това от снимките:
Скрит текст:

# 706
  • Пловдив
Похвалвам масата и столовете TORPARO. Масата е метална сгъваема и лесно може да се пренесе и да се ползва и за къмпинг маса. Столовете са метални сгъваеми със пласмасови седалка и облегалка и също могат да се ползват за къмпинг. Търсих доста време столове и маса за открита тераса които да издържат на дъжд и сняг и най-накрая открих.

# 707
Вчера ми се обадиха от ИКЕА днес да си очаквам поръчката на адреса, но още никой не ми се е обадил, а в сайта статуса си стои на “пратката е събрана”. Тоест че още не е предадена за транспорт. В този случай да очаквам ли днес доставка или не, според вас?

едит: току що ми се обади куриера. Оставям поста като информация, да знаете да не вярвате на статуса на поръчка в сайта на Икеа или на транспортната компания. Явно не ъпдейтват постоянно статуса на движение.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 13:43 от -True Blue-

# 708
Здравейте, имам следният казус и се чудя правилно ли разсъждавам.
Снощи поръчах маса и други дребни неща с опция за си взема поръчката от магазина в София.
В понеделник имам запазен  час за закупуване на кухня.
Дали ще мога заедно да взема двете поръчки, т.е. първата поръчка дари ще ми я запазят, докато съберат кухнята?

# 709
  • София
някой има ли това табло и може ли да се пише с маркер и лепят с магнит бележки? търся нещо поне 60/90 (или 120) за учене и т.н. под 100лв
https://www.ikea.bg/products/small-storage-organisers/paper-medi … mo-tablo/00440363

# 710
Здравейте, как мога да използвам точките си при поръчка онлайн?

# 711
Ако имаш достатъчно за отстъпка, те сами излизат в края на кошницата долу.
Ако не излизат, значи са малко още.
Колко са?

# 712
Не са много, 1725 точки. Колко трябва да имам за отстъпка?

# 713
1500 за 10 лв.

# 714
# 715
Да.... грешка моя.То за това не й излиза опция да приспада точки.

# 716
  • софия
Здравейте, купихме от ИКЕА легло за детето 70 на 160см, матрак никъде няма с тези размери, освен по поръчка. В ИКЕА си предлагат и матрак с този размер, но е от пяна/дунапрен, та ми се струва някак ненадеждно... някой има ли мнение за детските им матраци, но тези за леглой а не за кошара.

# 717
Защо да е ненадежден?
Всички двулицеви са от дунапрен принципно..

# 718
  • софия
Здравейте, купихме от ИКЕА легло за детето 70 на 160см, матрак никъде няма с тези размери, освен по поръчка. В ИКЕА си предлагат и матрак с този размер, но е от пяна/дунапрен, та ми се струва някак ненадеждно... някой има ли мнение за детските им матраци, но тези за леглой а не за кошара.
В Юск има с този размер, но също е пяна - https://jysk.bg/spalnya/matraci/matraci-s-pyana/basic/matrak-70x190-basic-f10
Не съм убедена, че никъде няма матраци с тези размери.

# 719
  • софия
Защото е само дунапрен, няма нищо друго. В Юск най-късия матрак е 190см, на мен ми трябва 160.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 12:48 от Mama Blue Bear

Общи условия

Активация на акаунт