Време е за ИКЕА! - Тема 33

• 49 550
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Имам нужда да си сменя ренде,белачка, цедка.скоро купувам но не стават. Миялната ли ги повреди,потъмнява.мия ги на ръка но понякога ги слагам в Миялната. Нещо по издръжливо да препоръчате от икеа.

# 106
  • Стара Загора
Рендето и белачката са ми от Икеа . Рендето явно вече не се предлага. Двустранно е с пластмасова част по средата ,в която пада настърганото. Белачката е тази:
https://www.ikea.bg/products/cookware/kitchen-utensils/ikea-365- … -kartofi/30175140
Цедката ми не е от икеа, но също мия в миялна. Нищо им няма и на 3 те неща

# 107
  • София
И от мен един глас за белачката. Имам я от 5 години поне. Може би леко се е изтъпила, но  се ползва ежедневно. За потъмняване - не бих казала, че е потъмняла, металът си е светъл и лъскав.

# 108
При мен потъмня пресата за чесън. Докато миех на ръка, нямаше проблеми. Иначе цедката и рендето са ми също от Икеа, мият се в съдомиялната и са си ОК засега.

Мики, благодаря за линка с чашите. Бях ги изключила, защото не ми харесаха, но като ги загледах пак, не са никак лоши Hug

# 109
Имам нужда да си сменя ренде,белачка, цедка.скоро купувам но не стават. Миялната ли ги повреди,потъмнява.мия ги на ръка но понякога ги слагам в Миялната. Нещо по издръжливо да препоръчате от икеа.
Ние сме с това от няколко години, не е мръднало.

# 110
За мен тази белачка изненадващо тежка, всички предишни (не икейски) са перце, в сравнение с тази.

# 111
  • София
Някой, който има пакс гардероб има ли проблем с лепящата лента като уплътнение, която е на външната плъзгаща врата. При мен постоянно се разлепва, накрая взех да го оставям незатворен докрай.
Досега не сме имали проблем. Гардеробът е в детската вече 4 години и е доста експлоатиран от децата.

# 112
И аз нямам проблем с лентата. С два огромни Пакса съм.

# 113
Аз също не съм имала проблем.

Да питам някой има ли наблюдения над лампата за таван Arstid? Свети ли достатъчно? Гледам, че е с три крушки. Чудя се дали да вземе 2 или 3 броя за една холокухня дълга около 7 м. Над мивката в кухнята ще имам и две външни луни за всеки случай...

# 114
Помагайте, че нещо не мога да се ориентирам.
Това легло има ли нужда от подматрачна рамка?
https://www.ikea.bg/products/beds/double-king-size-beds/double-b … 4x206-sm/60446376

Имаме нужда от легло за стая за гости. Не ни се дават много пари.

# 115
Според мен - не. В "Материали" има споменати летви на подматрачна рамка, всичко трябва да си има. На сайта има снимка с подматрачна, и отзивите не са лоши.

# 116
# 117
Значи "размерите" са ме заблудили, там е споменат матрак и размери, заедно с тези на леглото. Дам, трябва всичкото да се чете.

# 118
  • Пловдив
На какъв период се зануляват точките?

# 119
  • Варна
Не се зануляват а важат две години и ако не се ползват се губят, но само тези на които е минал срокът. Пращат уведомителен СМС, че на n броя точки им остава 3 месеца. Ако има по-нови точки, те си остават.

Общи условия

Активация на акаунт