Време е за ИКЕА! - Тема 33

• 49 556
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Последно 10 месец съм обменяла 2500.
Влизам днес - хоп само 65, а за периода от обмяната до днес имам покупки и натрупани нови.

# 121
teta75, много благодаря за скрийншота. Аз гледам от компютър и при мен въобще няма поле Полезна информация.
labrex, благодаря.

# 122
Здравейте!
Търся информация за хубава здрава спалня - кой модел препоръчвате (да има място за съхранение)? Само не искам да е с тапицирана табла. За гардероб също търся мнения - с много място за съхранение - в момента имам 4 крилен висок общо 230 см и побира много.
Спах една нощ на матрак от Икеа с пружини и мемори отгоре - беше ми  много удобно и ще търся такъв. Само се чудя ще спарва ли лятото?!

# 123
Има няколко вида такива матраци. Имам от най-евтините и от по-скъпите, никой не спарва. Бримнес май идва най-евтино с чекмеджетата за съхранение в комплект, но без задна табла. Ние  табла си направихме от техен плот за маса. Доволни сме.

# 124
И ние сме с Brimnes, и в спалнята, и в детската. Много място за съхранение, висока, удобна.
Матраците ни в Hovag, на дъщерята и мъжа ми твърд, аз последно си избрах средно твърд (взехме 2 отделни за спалня 180 см). И двата много ми харесват, не мога да преценя кой е по-добър Simple Smile

# 125
От по-скъпите кой матрак?
Леглото също не търся най-евтин вариант. Да изкара 5+ години ми се иска.

# 126
ние сме доволни от malm легло с чекмеджета.. нямам забележки.. даже комбинирах един цвят рамка с друг цвят чекмеджета... да не е съвсем едноцветно.. подматрачните рамки ги избрахме средния клас (не си спомням вече точната серия), матрака го избирахме по твърдост.. държахме да е твърд и ги пробвахме на място кой ще ни допадне. май е hovag

# 127
  • Бургас
А гардеробите Brimnes как са като качество, знаете ли?
Този съм хареса за детска стая- https://www.ikea.bg/products/wardrobes/freestanding-wardrobes/br … rikrilen/40407922
Както и скрин и библиотека от серията.

# 128
Имаме 2 такива у нас. Не са много добри. PAX са по-стабилни (с такъв сме в спалнята).
Но за цената си са отлични. Тройката я хванахме на промоция по 150 лв.

# 129
Аз имам от серията Tysedal и съм много доволна.
Имаме шкаф от Малм и също съм доволна.

# 130
  • Варна
Влизам днес - хоп само 65, а за периода от обмяната до днес имам покупки и натрупани нови.
Тук са споделяли, че понякога се бавят или пропускат да ги начислят. Провери в "история на точките"  и ако виждаш нещо нередно им пиши на мейла.

# 131
  • Бургас
Благодаря за отговорите!
Загледах ги точно, защото са бюджетни. Ще ремонтираме и обзавеждаме цяло жилище и гледам където мога да огранича разхода. Иначе повече харесвам SONGESAND серията. Ще ги видя на живо и ще преценя. Може и някое намаление да хванем.

# 132
Благодаря за отговорите!
Загледах ги точно, защото са бюджетни. Ще ремонтираме и обзавеждаме цяло жилище и гледам където мога да огранича разхода. Иначе повече харесвам SONGESAND серията. Ще ги видя на живо и ще преценя. Може и някое намаление да хванем.
Или пазаруване на вноски без оскъпяване! Сз така се вузползвах напр за кухнята - на 2 етапа, на равни вноски ...
това е номерът Simple Smile
Както с ел. Уредите - по същия начин ги пазаривам. Плащаш колкото за един, получаваш всички и после по-безболезнено минава доизплащането,

# 133
  • Пловдив
Тук са споделяли, че понякога се бавят или пропускат да ги начислят. Провери в "история на точките"  и ако виждаш нещо нередно им пиши на мейла.
Писах им. Звъннаха ми два пъти и нещо не можем да се разберем.
Те ли нямат достъп до системата или аз обяснявам неразбираемо, не знам.

# 134
Според теб колко точки трабва да имаш към момента?

Виж си поръчките след 10.2020 и си ги сумирай. Направи снимки и им прати броя.

Общи условия

Активация на акаунт