Време е за ИКЕА! - Тема 33

• 49 569
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, някой има ли този скрин https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/chest-of-drawers/ … 8x84-sm/00407269/
Ако може мнения, че съм му хвърлила око и ще ни пасне супер 😀
Да се самоцитирам с питането за скрина. Гледам в описанието че е 20 кг, пък ми изглежда масивен на снимката 😆
И още се чудя Simple Smile
Виждала съм го в нашата английска Икеа, но не съм го разглеждала подробно. Тази серия е нова и много ми харесва, особено сивият цвят. Погледнах в английския сайт, там са дадени 3 пакета, общо 65 кг. възможно е да е инещо по-стабилно. Ето, разгледай  https://www.ikea.com/gb/en/p/hauga-chest-of-6-drawers-white-00407269/
Благодаря, и на мен ми изглежда по- масивен, но като погледнах какво включва и тогава видях, че е 1 пакет и 20кг, което ми се стори странно. Ще рискувам да го поръчам, защото ми харесва и ще споделя впечатления, като дойде Simple Smile

# 181
Не е един пакет.
57 кг е..вижда се като го сложиш в кошница

# 182
Мда, вярно, аз в описанието гледах. Явно не съм погледнала добре. Ще го поръчам и ще покажа после как се е получило. Благодаря ви отново Simple Smile

# 183
Според мен е съвсем нормален скрин Grinning

# 184
  • In transit
Мики, благодаря ти!
А защо не сложихте други панти с плавно купени от друго място?
Също може да погледнеш на сайта на Интериори (Блум), продават плавни механизми, които могат да се монтират или на пантите (ако са съвместими-бих свалила една за мостра и да пробвам на място) и самостоятелни.
Гледахме и ходихме в един магазин дето има доста панти, но не намерихме подходящи. Даже мм беше купил 2-3 вида за проба, но не се получиха нещата. Ще ти бъда благодарна ако се спреш на серията и намериш подходящи панти на Блум да споделиш модел за да си взема и аз.

Аз да питам чекмеджетата на БЕСТА как ги отваряте? Т.е при условие, че не искам дръжки може ли да им се сложи пуш бутон? В сайта нищо не пише. Sad

# 185
Здравейте, харесала съм си тези чинии
https://www.ikea.bg/products/tableware/dinnerware/dinnerware-set … 8-chasti/90152555
Има ги и в розово и мислех да взема един сив и един розов сет за да мога да ги микдирам. Мисля, че цветовете ще си подхождат. До сега не съм купувала посуда от Икеа а имам нужда от сет чинии. Та се чудех дали вие имате някакво мнение по въпроса. Дали са качествени и тн. Понеже и цената доста ме привлича. Но не съм сигурна.
Ще съм благодарна за мнения. Благодаря  предварително.

# 186
  • Бургас
Здравейте, харесала съм си тези чинии
https://www.ikea.bg/products/tableware/dinnerware/dinnerware-set … 8-chasti/90152555
Има ги и в розово и мислех да взема един сив и един розов сет за да мога да ги микдирам. Мисля, че цветовете ще си подхождат. До сега не съм купувала посуда от Икеа а имам нужда от сет чинии. Та се чудех дали вие имате някакво мнение по въпроса. Дали са качествени и тн. Понеже и цената доста ме привлича. Но не съм сигурна.
Ще съм благодарна за мнения. Благодаря  предварително.
Имам дълбоки от същия модел, но бежови и то от доста време, както и правоъгълни такива, комбинирам си ги с едни тъмносини икейки купи. Много са удобни за ежедневно ползване.

# 187
Имам друга серия. И купи дълбоки и големи, за супа и др., взех. Много си ги харесвам заради цветовете. Grinning
Според мен вземай смело...

# 188
Аз пък ги имам в бежово, купувани преди 3-4 месеца. Изобщо не ги харесвам. Нещо не са ми удобни за ползване, тежки са. Основната чиния е прекалено голяма и трябва да ги редя по специален начин в съдомиялната, така че да не се удря перката в тях. Надявам се най-скоро време да си харесам други и тези с удоволствие ще ги разкарам. Преди това бях взела по 2 чинии от онези ОФАСТ май бяха, най-евтините, бели, за пробата, те пък тогава ми се видяха много леки и чупливи, та не ги бях одобрила, но  сега се хващам, че всеки път посягам към тях и може би ще взема такива. Другият вариант е от серията 365+, но излизаше доста по-скъпо.

# 189
И на мен ми се виждат големи. Трябват ми за всекидневна употреба. Ние нямаме миална машина, та това няма да е проблем. Само се притеснявам да не ми е проблем, че са много тежки.
С офаст бяхме в един от хотелите, в които работех. Мога да кажа, че, да, супер леки са. И само изглеждат чупливи. Но след известно ползване остават следи от ножа по чинията. Което не ми допада.

# 190
Аз имам тази серия
https://www.ikea.bg/products/tableware/dinnerware/deep-plates/fa … br-v-k-t/09172474

Керамика е, тежички са.
Но аз исках големи чинии, та съм доволна.
Купите също са дълбоки и големи..перфектни за нас.

Като цяло...доворна съм много от избора си аз. Grinning

# 191
Teta75 изглежда така че имат гланц, или са матови?

# 192
Гланц мисля.

# 193
Аз имам комплект на Dinera изкара 10-11г. до сега. Имам 1-2пукнати, на които си личи. На дълбоките за салата открих микропукнатини. Не ги ползвам вече.
Оглеждам се за нови и аз.

# 194

Цветовете са страхотни 🥰🥰

Общи условия

Активация на акаунт