Време е за ИКЕА! - Тема 33

• 49 699
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
  • При елфите ...
Който ползва такъв органайзер... моля, да ми измери колко е широко мястото, което се закачва на рамката?!? Може ли да се регулира за по-широки или по-тесни рамки?!?

Имаме и от малкия и от големия модел. Малкото като това е широко горе около 4 см, 2 пръста и половина. Стои стабилно, ако е на по-плътна табла, не просто една тръба. В двойното има поне 6 книги, някои от 300 страница и не е мръднало.
Скрит текст:

Много благодаря за снимките и полезното инфо... Simple Smile

# 316
Едното е с метална пръчка, другото е с извити две метални куки отзад, останалото е само плат. Второто на мен не ми е удобно.

# 317
Някой има ли мнение за детски стол за бюро Jules? За колко голямо дете е подходящо? https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-8-12/childre … za-byuro/39207716

# 318
Хайде, отпуснаха лека аванта, който ще купува, да не се помайва! И, ако е от посочените зони, че то и условия има......

# 319
Еее..пак от дебелата аванта пускат.
Аз искам от тънката Joy

# 320
Имате ли впечатления от стоманения тиган SENSUELL? Трябва до утре сутрин да реша ще поръчвам ли и много се чудя. Хем ми се иска, хем като не съм го виждала ми свиди да дам 60-70 лева. Хубав ли е? Тежък ли иде в ръката? Ако сте ползвали дълго време, има ли някакви поражения по него - изкривяване, голямо надраскване, друго? Много съм доволна от тефлонов тиган от техните, теглих го чай, за да мога да сравня тежестта му с описаната на стоманения. Решения, решения...  Joy

# 321
Аз, като се чудя, ходя и по чуждите сайтове да чета ревютата, добри са отзивите за тигана, аз дори не съм го виждала, но вече го знам. Simple Smile Защо и на българския няма отзиви не ми е ясно, поне горе-долу може да се ориентира човек. Ама темата върши работа.

# 322
Някой с отзиви за този стол https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-3-7/children … za-byuro/59337670 - трябва ми за първокласничка и се чудя с колелца ли да е или без? Ако го взема с колелца, дали може да се махнат и да се ползва без тях?

# 323
  • София
И аз се зарадвах на безплатната доставка ама като видях условията и ми стана чак смешно. Имаме един ваучер от последното намаление с 10%, както и още дребни покупки и явно ще чакам да отворят магазина.

# 324
  • Русе, България
Аз вече два пъти пазарувах за 300+ лева, сори, ама днес ще пропусна. Иначе моя ПК го има в списъка.
Обещавам да покажа снимки на всички икейски неща, които съм взела. Понеже още сме в ремонт, държа всичко в кашоните и не смея да го отворя, че няма и едно чисто ъгълче, където да го сложа.

# 325
  • Пловдив
Имам ваучер за 400лв от Ikea от 10те процента,но мога да го използвам само в магазина  и така ми  се връзват ръцете с този локдаун.
Мисля скоро да им пиша,защото валидността му е до 22.04 по спомен и да предложат срокът ли ще удължат или ще го заменят с онлайн ваучер.
 Щом ще показваме,ще покажа детската момичешка стая,която много харесвам.
Леглото,чергата и нощното шкафче са Икейски.
Има и шкаф Besta,който си чака дръжки и рафтчета Bekvam(дано пак ги заредят,че ми трябва още едно) .Лампата също е икейска.
Жалко,че спряха и едни дървени етажерки за земя за книжки.Щяха да ми свършат чудна работа,за най-използваните.

Когато съм готова с холната част ще я покажа.Взехме Soderhamn и много ми харесва.Лампата и килимът пак от любимия магазин.
Нашата спалня също е с легло и нощни шкафчета от Икея.

# 326
Имам ваучер за 400лв от Ikea от 10те процента,но мога да го използвам само в магазина  и така ми  се връзват ръцете с този локдаун.
Мисля скоро да им пиша,защото валидността му е до 22.04 по спомен и да предложат срокът ли ще удължат или ще го заменят с онлайн ваучер.
 Щом ще показваме,ще покажа детската момичешка стая,която много харесвам.
Леглото,чергата и нощното шкафче са Икейски.
Има и шкаф Besta,който си чака дръжки и рафтчета Bekvam(дано пак ги заредят,че ми трябва още едно) .Лампата също е икейска.
Жалко,че спряха и едни дървени етажерки за земя за книжки.Щяха да ми свършат чудна работа,за най-използваните.

Когато съм готова с холната част ще я покажа.Взехме Soderhamn и много ми харесва.Лампата и килимът пак от любимия магазин.
Нашата спалня също е с легло и нощни шкафчета от Икея.

Ваучер, получен в магазина, може да ползвате и онлайн Simple Smile

# 327
Neli, супер е! Чакам аз сега и хола и кухнята да покажеш. Ваучер имах от магазина в София и си го ползвах он-лайн, а поръчката взех на място, за да не плащам доставка. Така, че поръчвай смело и взимай от Пловдив на място ако имате тази опция.

# 328
nelina_london, много хубава детска! Различна от масовката. Simple Smile

# 329
  • Пловдив
kisses,това нещо ново ли е за ваучера?
Защото досега не можеше.Изрично ме предупреждаваха няколкото пъти когато получавах такъв от 10%.Както един моучер от онлайн пазаруване който не можех да ползвам в магазина.
 Ще покажа,всичко,но с това бавно темпо,което се движим,сигурно ще е след месец.

Общи условия

Активация на акаунт