За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 89

• 25 182
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Какъв тип играчки са били успешни за вашите деца (6м+) за лятна количка да им привличат вниманието ако много не обичат да седят на едно място и реват в количка?

# 121
Сиси, ако детето стои стабилно, пробвайте да изправите коша. Ако искате пробвайте даже и да го обърнете напред. Играчки... моето има една мека книжка на клипс, с която понякога се заиграва. Също в раницата й имам такава кутийка пълна с дъвки орбит, която много трака. Понеже детето не я вижда често, аз я ползвам като стане неспокойна в количката. Също дървените бъркалки за кафе я занимават.

# 122
Най- успешната играчка до момента с големия ми син е колонка с песни и приказки. Като поотрасна, сам започна да си сменя песните.

# 123
Благодаря, той е малък още, на 4м,но купих лятна количка и тя гледа само напред, та се замислих дали пък няма още повече да се разтройва като не ме вижда.
Сиси, ако детето стои стабилно, пробвайте да изправите коша. Ако искате пробвайте даже и да го обърнете напред. Играчки... моето има една мека книжка на клипс, с която понякога се заиграва. Също в раницата й имам такава кутийка пълна с дъвки орбит, която много трака. Понеже детето не я вижда често, аз я ползвам като стане неспокойна в количката. Също дървените бъркалки за кафе я занимават.

# 124
Какъв тип играчки са били успешни за вашите деца (6м+) за лятна количка да им привличат вниманието ако много не обичат да седят на едно място и реват в количка?
Нямам спомен мисля че свалих всички играчки...не й бяха интересни вече....обърнах я напред да гледа и клюкари 😃

# 125
Аз слагах от тези,които се навиват на предпазния борд,закачах и книжки,за да си ги гледа,слагах и един волан с активности на борда 😂Еми всичко беше за кратко хаха.Предпочита да си гледа и клюкари,да маха на хората,да им се смее.Нашата лятна количка може да гледа в двете посоки,но девойката иска да гледа мама хаха

# 126
Моето имаше една пееща играчка на фишър прайс, с 3 бутона. Голям хит беше. Той беше 4тото дете, отгледано с тази играчка, сега малкото е на ход да играе с нея

# 127
Дам, 4 месеца е малко бебето да стои полуседнало. Пак зависи и от бебето де, но май по-късно можеше. Между другото и моето не обичаше количката и да стои легнала в нея в коша за новородено. Правихме разходките със слинг и беше супер. Пробвайте и Вие така. Има и хибридни ранички за 4+, ако смятате, че слингът няма да Ви е лесен за връзване.

# 128
Мен хич не искаше да ме гледа, толкова ѝ бях омръзнала Grinning След като я обърнах по посока на движение, можехме с часове да се разхождаме.

# 129
Никакви играчки не й слагам по количката,никога не е гледала към мен.Няма кош за новородено,никога не се е разстройвала че не ме вижда.

# 130
  • Пловдив
Никакви играчки няма по количката, но той умира да е навън. Единствено му нося една мека кърпа, на която се радва, че я палзвам и като сенник.

# 131
Здравейте, може ли да споделите идеи по следния въпрос. Малкия /почти 2м/е на АМ и яде на 4 часа. Яде в 23ч като мислех, че ще изкарва цяла нощ. Но най-късно в 4ч е буден и търси да яде. Такива с вода, чай и биберон не минават.. Яде си.. Е хубаво, но после е неспокоен, не спи добре, гърчи се и се одрямва в 6,а в 8 пак яде и не заспива повече.
Кажете как да направя така, че да не се буди в 4ч? Това му нарушава съня и реално след 4 той хубав сън няма. Пробвах с повече Ам на последното хранене и не става.
Ако му вдигна дозите през деня дали пак ще се буди? Не мога да преценя навик ли е това..
Опитах в 4ч да давам мляко, но разредено и малко по малко да се откаже. Не стана понеже си остава гладен и реве и буйства.
Дали сам ще спре с времето? Не искам да му остава навик. Ако спеше след 4ч ок, но не се получава така...

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 08:05 от Yan25

# 132
Yan25, защо не го събуждаш в 23часа. Аз кърмя и ако няма хранене около 23-00.00 часа и при мен се буди в 4. Затова си кърмя към 23.00 или 00.00 часа и спи до около 6.00. Пак кърмя и заспива веднага до 9. Доволна съм че няма хранене от полунощ до сутринта, а смятам че е рано да махаме още и това в полунощ, на по-късен етап те сами ще си го махнат. Децата ни са почти на една възраст и мисля че от 20часа до 6часа е абсурдно да изкара. Пробвай по моя начин мисля че ще има добър резултат.🙂

# 133
На 2м. е много малко детето, за да не се буди нощем да яде. То трябва да си яде и нощем, нали расте бързо, иначе ще е гладно. Не е вариант да го натъпчете през деня само защото така е решено да не се буди.
4 часа не са ли голям интервала за хранене?
Да ме поправи някой ако нещо бъркам, но за 24 часа ако яде на 4 значи има 6 хранения за денонощие. Не е ли малко това?

# 134
Yan25, защо не го събуждаш в 23часа. Аз кърмя и ако няма хранене около 23-00.00 часа и при мен се буди в 4. Затова си кърмя към 23.00 или 00.00 часа и спи до около 6.00. Пак кърмя и заспива веднага до 9. Доволна съм че няма хранене от полунощ до сутринта, а смятам че е рано да махаме още и това в полунощ, на по-късен етап те сами ще си го махнат. Децата ни са почти на една възраст и мисля че от 20часа до 6часа е абсурдно да изкара. Пробвай по моя начин мисля че ще има добър резултат.🙂

Нещо не се разбрахме май Grinning именно, че яде в 23ч защото иначе няма да изкара до сутринта. Вечер яде в 20ч и му давам пак в 23ч

Общи условия

Активация на акаунт