Промоции на книги - тема 9

• 42 060
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Преди два часа си взех книгата - била е в офиса, но поради някаква причина на пакета не ми пише фамилията - вижте го, според мен е много странно:
Скрит текст:

Наснимах я тук, а накрая се оплаках, че нямам бисквитки - не, че от Озон ще разберат Joy
https://rasnineshta.blogspot.com/2021/02/blog-post_22.html

# 122
  • Варна
Последния път като получавах от Озон в Спиди точно това коментираха, че не пише фамилия. Но нали има телефон, винаги са ми пращали съобщение по Вайбър и не е имало проблем с откриването на пратката.

# 123
На мен винаги ми пиши само името от Озон. Иначе ми стана странно ,че пиши сумата каква е. На моите никога не е пишело така.

# 124
  • Бургас
На мен винаги ми пиши само името от Озон. Иначе ми стана странно ,че пиши сумата каква е. На моите никога не е пишело така.
Вероятно си плащала с карта. При наложения платеж няма как да не пише сума.

В Ориндж по-висока отстъпка от 30% на видях. какви 50 ....... може пък да има  една книга и аз точно нея да не съм видяла...

# 125
  • Варна
В Ориндж има и други намалени стоки и предполагам при тях са тези 50%.

# 126
Вероятно си плащала с карта. При наложения платеж няма как да не пише сума.

Винаги с НП . Сега чакам доставка от тях и ще обърна внимание.

# 127
  • Варна
Е как ще ти съберат наложения платеж, ако не знаят колко е.

# 128
Е как ще ти съберат наложения платеж, ако не знаят колко е.

Е нали имат информация в системата, не гледат какво пише на пратката. Не съм обръщала внимание дали пише сума.

# 129
С НП беше моята поръчка.

# 130
  • Варна
Ами пишат си го, поне Еконт. В товарителниците на Спиди май нищо не пише.

# 131
  • Варна
Потвърждавам. Пратка от Озон получена в петък: адрес, малко име, телефон и сума за НП. Бисквитките бяха 2 пакетчета по 3 броя, харесаха ми.
Да допълня, имаше и диск ДВД, лично за мен е нещо, което веднага отива в кофата за боклук.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 10:53 от FloridaM

# 132
Преди известно време някой куриер ми беше споменал, че заради промяна на закона за защита на личните данни,  не трябва да се вижда всичко. За да не се злоупотреби. И наистина имах такива случаи, да липсват имената върху пратките, но след това не съм обръщала внимание как е.
Май не се спазва много...

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 09:19 от Златанова

# 133
Здравейте и аз направих поръчка от Озон.бг
поръчах си: "Люляковите момичета", "Аз съм принцеса Анастасия" , "Последният влак за Лондон" и като подарък "Славея". Пише, че подаръкът ми ще е ДВД филм, но още не съм я взела и не знам кой е филма Simple Smile Дано ми харесат книгите, темата за войната много ме вълнува, още повече откакто бях в "Аушвиц", така че чакам с нетърпение Simple Smile
П.С. Мисля, че все пак ще има промоция -50 на Сиела от 3 март Simple Smile

# 134
Аз пуснах две поръчаки - от Ориндж  и от Клевър Бук.
В момента Clever book имат намаления, така че ако имате дечица, силно препоръчвам да погледнете:

https://cleverbook.net/

Поръчката ми от Ориндж дойде днес. Всичко е ок, нямам забележки към тях, НО книгата, която е на Егмонт е с дефект, колите не са добре залепени за гръбчето и се опасявам, че след един-два прочита може и да се разпадне. Ще снимам книгата и ще пиша директно до Егмонт, защото вината си е тяхна. Да видим, дали ще я заменят.

Общи условия

Активация на акаунт