Промоции на книги - тема 9

• 42 075
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Сега видях нещо - тази книга не беше ли изчерпана преди - сигурно е допечатка? Или помня грешно? https://ciela.com/nay-dobroto-ot-dzhiyvs-i-ustar.html
Между другото, сега Колибри издават романите за Джийвс и Устър, тези дни видях, че има нови издания.

# 196
  • София
Сиела няма при нас, та искам не искам щее онлайн. пък каквото такова.

Как няма ,бре? Аз ли нещо съм в грешка? 

На мен от вчера ми се прокрадва еретичната идея да пропусна тази Сиелска промоция и да поръчам само от Озон... Ама ще видим, де...Grin

# 197
  • Mostly in my mind
Хеликон и Хермес има.

# 198
Сигурно сме от един град 😆

# 199
  • Бургас
При нас /Бургас/ Сиела има само в Мол Галерия, пък хич не ми се ходи на МОЛ в почивния ден /и в друг ден не ми се ходи/. Поръчвам и когато дойде - тогава.
Друго, което забелязах е, че те реално не гарантират, че като си направил поръчката книгите ги има в наличност, понеже онлайн магазинът нямал склад. Чак на следващия ден проверявали и сортирали кое го има и кое не.
Хич не зная дали е така, още на 3-ти си пише за някой книги - "няма наличност". Няколко пъти съм поръчвала и никога не ми се е случвало да не получа книга, дори и да са минали 14 дни до доставката, а след моята поръчка да са я отбелязали като "изчерпана"

# 200
Не знам дали има склад, но има заложени бройки.. И като не стигне до теб.. чакаш следващата промоция Simple Smile)

# 201
Тъкмо се регистрирах в сайта на Сиела , защото нямах регистрация и те го блокираха за да зареждат новата промоция не можах да си сложа нищо в кошницата,ще чакам 00ч🦉

# 202
  • София
Пфу...Успях. Поизнервих се, но поне поръчах. 😀
"Мазето", "101 Отбивки с деца" и "101 романтични отбивки".

# 203
И аз успях, доста късно го пуснаха сайта
Поръчах 5 книги за мен и 1 за детето
По едно време бавно зареждаше, но бързо се оправи Blush

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 01:39 от Мис Ю

# 204
  • Варна
Поизмъчих се, но и аз успях. Blush

# 205
Пфу...Успях. Поизнервих се, но поне поръчах. 😀
"Мазето", "101 Отбивки с деца" и "101 романтични отбивки".
Моля те, кажи за отбивките - актуално ли ти се струва и изобщо има ли смисъл да се купуват?

# 206
Аз сега се опитвам и вече има изчерпани книги, дали да чакам с пускането на поръчката, зареждат ли наличнасти по време на промоцията в сайта?

# 207
Аз сега поръчах, добре, че всичко в кошницата си беше налично, снощи към 1 се отказах, не ми се чакаше повече. Пишеше, че над 50 лв е безплатна доставката, преди бутона с приключване на поръчката, обаче начислява доставка. Явно не са коригирали тук.

# 208
  • София
И аз поръчах от Сиела съвсем спокойно. Само "Двама братя" беше изчерпана от тези, които бях набелязала.
Начисли ми доставка 4 лв.

# 209
  • Варна
Докато рефрешвах към 12ч., ми направи впечатление, че на рекламния постер отдолу пишеше "ВАЖНО!.." и беше отбелязано, че на тази промоция доставката няма да е безплатна. Нямам обяснение. 3.99 е и моята.
Също ми се струва малко нелогично промоцията на физическите книжарници да е по-дълга от тази, която е онлайн, тъй като много хора нямат достъп до такава в града си, а онлайн за ден книгите се изчерпват.
За сметка на това, сайтът този път се държа доста по-прилично, а и жестът на издателството е достатъчно голям, така че все пак съм доволна (и недоспала Joy ).

Общи условия

Активация на акаунт