Промоции на книги - тема 9

• 42 080
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • в сърцето на един мъж...
И аз поръчах, неприятно ми стана, че едната книга е изчерпана, няма наличност. Защо не си поддържат наличностите он лайн, не е ясно

# 211
  • Mostly in my mind
И аз поръчах току що през телефон. Нямала съм проблем. Добре работеше сайтът. Доставка -3.99 лв до офис на Еконт независимо от сумата. Никога не съм се регистрирала в сайта. Сложих книгите в кошницата и приключих поръчката.

# 212
  • Бургас
Аз сега се опитвам и вече има изчерпани книги, дали да чакам с пускането на поръчката, зареждат ли наличнасти по време на промоцията в сайта?
Не, и на сайта промоцията е само за днес.

# 213
  • Бургас
Аз смятам да изчакам намалението на Ера, нали от 5ти беше. Хвърлила съм око на тези
Може ли да помоля за някакви отзиви ако някой ги е чел.

# 214
И двете ги препоръчвам, но аз съм силно пристрастна, защото много харесвам Скандинавия и просто си ми беше кеф да ги чета Simple Smile

Датчаните е по- интересна и по-увлекателна от Норвежците. Явно си е до автора как умее да разказва. Обаче пък Датчаните е малко по-обемна и има доста излишна статистика според мен, което в другата книга го няма. Като цяло се разказват много интересни неща и от сърце съм се смяла на някои от историите. Heart

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 09:30 от Ели-Мели

# 215
Пуснах и аз от Сиела, на 2 пъти ми блокира сайта. Доста книги отсях (нека има и за другите промоции), две бяха изчерпани и накрая поръчах 3 за мен и 1 за детето.

п.с. Честит празник 🇧🇬

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 10:01 от CoCo`Milk 🥥

# 216

Аз си поръчах тези книги,исках и малки жени и добри съпруги ... Но докато стигна до края на поръчката едната не беше налична.
Ииии да кажа какво ме ядоса.... Плащам си доставката на книгите,но избора ми беше до Еконтомат или до офис на Еконт...
Нямах избор до адрес.... Което ме издразни и то много.

# 217
Аз сега се опитвам и вече има изчерпани книги, дали да чакам с пускането на поръчката, зареждат ли наличнасти по време на промоцията в сайта?
Миналата промоция не заредиха. Искат хората да влязат в книжарниците им, за да имат оборот и те. Били организирали бърз достъп до промоционалните книги.

# 218
  • София
Пфу...Успях. Поизнервих се, но поне поръчах. 😀
"Мазето", "101 Отбивки с деца" и "101 романтични отбивки".
Моля те, кажи за отбивките - актуално ли ти се струва и изобщо има ли смисъл да се купуват?
Ами, прочетох различни коментари ( в тази тема май беше). И реших да ги поръчам все пак. Имам тези за София и около София и понякога гледаме там за идеи ( то май вече навсякъде сме били, но това е друг въпрос). 🤣
 Та сега като не можем да пътуваме в чужбина, наблягаме на България, като дойдат вече мога да дам по-обстойно мнение.
На мен ми се е случвало да заредят вече изчерпана книга, но не помня коя година беше, помня само, че беше на Бакман. Една приятелка следи и веднага ме информира като беше налична, така не е невъзможно.
То не стига, че не може до адрес, ами иска да въведа задъжлително улица, вече почвам да се изнервям много, защото втори сайт ми прави такива номера, а аз живея в ЖК.

# 219
Благодарение на Сиела успях да спестя поне 50 лева, като се отказах от поръчка Smile
Още в ранни зори една от книгите, които исках, вече бе изчерпана. А когато видях, че са махнали безплатната доставка само за днес, чашата вече преля. И без това нямам абсолютно никаква нужда от още книги. Да не говорим, че обичам да пазарувам не повече от две - три внимателно подбрани книги, а не накуп, колкото да стигна до сумата за безплатна доставка. Перфектно Simple Smile

# 220
Бях решила нищо да не взимам,  сложих от 101 отбивки, в крайна сметка, 4 лв. доставка до вкъщи ми даде със Спиди. Сякаш миналата година всички бяха по-щедри, можеха и ozone да се отпуснат с 20% поне, ама не.

# 221
Аз смятам да изчакам намалението на Ера, нали от 5ти беше. Хвърлила съм око на тези
Може ли да помоля за някакви отзиви ако някой ги е чел.

Скоро я четох - приятен начин да се запознаеш с Норвегия.

# 222
Пфу...Успях. Поизнервих се, но поне поръчах. 😀
"Мазето", "101 Отбивки с деца" и "101 романтични отбивки".
Моля те, кажи за отбивките - актуално ли ти се струва и изобщо има ли смисъл да се купуват?
Ами, прочетох различни коментари ( в тази тема май беше). И реших да ги поръчам все пак. Имам тези за София и около София и понякога гледаме там за идеи ( то май вече навсякъде сме били, но това е друг въпрос). 🤣
 Та сега като не можем да пътуваме в чужбина, наблягаме на България, като дойдат вече мога да дам по-обстойно мнение.
На мен ми се е случвало да заредят вече изчерпана книга, но не помня коя година беше, помня само, че беше на Бакман. Една приятелка следи и веднага ме информира като беше налична, така не е невъзможно.
...
Благодаря, ще чакам. Може и някой друг да каже, ако ги има?

# 223
  • Euskal Herria
Това, което съм набелязала, е налично. И сега се колебая дали да го поръчам, или да изчакам електронния формат. Щели да ги пускат книгите и електронно по-късно. И без това чак на лято ще мога да взема всичко купено.

# 224
  • под звездите
Честит празник! Simple Smile

Поръчах от Сиела няколко книги, дано да пристигнат читави. Neutral Face С тях малко стоя на тръни вече, започнах да се притеснявам дали ще пристигнат и кога. Освен това, в тази промоция, като че ли нямаше голям избор откъм много нови и интересни заглавия. Набелязах си тези:

За щастие, всички бяха в наличност.
Изненадващо, сайтът им работи без проблем! Smiley

Българска книга зад граница са сложили отново 10% процента намаление на повечето книги.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт