Промоции на книги - тема 9

• 42 104
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
При мен планът беше само Сиела, но Озон пак взеха, че намазаха. Ами какво да правя пък, слабост ми е книжният аромат и това е. Хем 15% не ме изкушаваха особено. Това ми е изборът от там:

# 301
Coco Milk, може ли отзиви за “Хюман Дизайн” след като я прелистиш? Благодаря!

# 302
AMG Publishing

По случай празника ви подаряваме 10% допълнителна отстъпка на всичко от нашия сайт https://amgbooks.bg с промокод 8mart. 📚
Важи до края на деня.

# 303
Озон с код GIFT8 за 8% намаление по случай празника. Много мило, ама 8% на фона 80% от последната им промоция... Аз ще пропусна Grinning

Честит 8-ми март! Flowers Hibiscus

# 304
Получих първи имейл от Сиела, откакто пуснах поръчката на 03.03 - подготвят я за предаване на куриер. Има вече и товарителница. Сигурно ще дойде до ден-два. Simple Smile

# 305
Аз днес взех поръчката си от Сиела , бяха с бъбъл фолио и в тяхна рекламна найлонова чанта. Всичко е наред с книгите. По-принцип мисля ,че ще е добре да ги слагат в кашонче ,винаги има риск да се смачкат така. Като се замисля май само Озон ги слагат в кашон,от Ориндж съм поръчвала пак бяха само в плик,от Хермес  или Хеликон (не помня, беше мин.год ) също в плик.

# 306
  • София
И на мен днес ми дойде първият мейл от Сиела, нямам търпение вече. 😀

# 307
  • Варна
Аз днес взех пратката си от Озон (поръчката е от 5.03), а към обяд получих имейл с готовата товарителница от Сиела.
Относно кашоните - Сиела винаги ми е била в кашон до момента, ще видим сега.

# 308
  • Euskal Herria
И при мен са в картон опаковани от Сиела. Синът ми ги взе и ми показа пакета.

# 309
Явно много са бързали да ми пратят поръчката та чак са забравили 📦

# 310
# 311
  • София
Аз вече получих детските книжки от Клевърбук, в кашонче. Утре сутрин очаквам Ера, а Сиела още е в статус подготовка.

# 312
Днес пристигнаха мойте книжки от Сиела,поръчани на 3.03
Вчера получих имейл и днес дойдоха. Закъснял осмомартенски подарък.
Бяха в кашон отгоре балончета... Не ми дава да кача снимка заради формата.
Доволна съм като изключим,че една книга не поръчах а тя се оказа,1 са част ,но пък ще имам повод за нови поръчки.

# 313
Моите от Сиела ги няма още, в сайта им пише статус Подготовка,  но то и на миналогодишната поръчка все още стои с този статус, пък съм си ги получила
Така, че явно този статус не е много от значение Blush

# 314
И аз не съм получила още от Сиела, но в неделя поръчах от Озон и днес имам бисквиткииии Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт