Промоции на книги - тема 9

• 42 107
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Получих си и аз поръчката от Сиела - всяка книга опакована в бъбъл фолио и всички в кашонче, в перфектно състояние. На фона на обявените максимални 20 работни дни за доставка по време на тази промоция, моите дойдоха за 6 - много съм доволна! Ако бях платила и с карта, можеше и още по-бързо да е, но и така е добре. Simple Smile

# 331
На бард безплатна ли е доставката?

# 332
  • Русе
На бард безплатна ли е доставката?
Мисля,че е безплатна доставката.Поне предишната такава промоция февруари беше безплатна
Прави ми впечатление,че отново е включена в промоция книгата "Писма до Стела",която всъщност пише,че е изчерпана Sad На предишната промоция пак беше така.Дава да я сложиш в количка,но пише изчерпана и не мога да разбера,ако при предишната промоция се е изчерпала,зщо пак е включена.Писах на издателството,но все още няма отговор

# 333
  • София
И моите дойдоха днес. Да пиша за 101 отбивки, че обещах. Поръчах тази за романтичните места и тази за места, подходящи за деца. Разгледах ги на бързо- първата ми допадна повече- как е направена, има места, за които не знаех. От втората общо взето май всичко знам и категорично смятам, че не всички места са особено подходящи за деца. В смисъл такъв, че има преходи- не всички и на всяка възраст биха издържали да кажем. Хареса ми частта за фестивалите в нея, не бях чувала за част от тях.

# 334
По моя календар 2 април е международен ден на детската книга.
23 април - световен ден на книгата и авторското право.
Миналата година на тази дата се включиха издателства.
Например, "книгомания" с цели 23%, което беше много щедро от тях.
Сетих се да потърся с точност кога имаше треска за тарашене и харчене, понеже имам мейл за 10% отстъпка сега.

Очаквам наблюдателните за промоции да подсещат тук, по повод горните дати.
Кой знае може да има хубави промоции.

# 335
Знаете ли колко често има промоция на сайта на Софтпрес? Интересува ме колелото с проценти, по Коледа максимума беше 35%.

# 336
Ето ми я книгата от Лабиринт - всичко с доставката беше наред:

Още снимки, за съжаление не много добри: https://rasnineshta.blogspot.com/2021/03/1390.html

# 337
Има ли и други, които още чакат Сиела?

# 338
Аз. Заседна някъде след "подготвя се"

# 339
Има ли и други, които още чакат Сиела?

Моите днес дойдоха. Рано сутринта на 3-ти поръчах, наложен платеж.

# 340
  • Разпиляна във въображението
Поръчах си три книги от ЕРА - 20%, безплатна доставка.

# 341
  • Mostly in my mind
И аз чакам Сиела. Вчера получих имейл, че се подготвя и номер на товарителница,  на която не излиза нищо. Колко време чакахте между "подготвя се" и пристигането?

# 342
И аз чакам Сиела. Вчера получих имейл, че се подготвя и номер на товарителница,  на която не излиза нищо. Колко време чакахте между "подготвя се" и пристигането?

Вчера получих имейл, но от предния ден бях видяла, че е генерирана товарителница и днес дойдоха.

# 343
  • София
Моят мейл с товарителница дойде във вторник и в четвъртък пристигнаха.

# 344
  • На изток от Рая
Аз чакам Сиела...
От 10.03 имам мейл за товарителница, на 11 пишеше очаквайте доставка, днес отивам в офис - анулирана поръчка.
Не знам към спиди ли да се обърна, или към Сиела...

Общи условия

Активация на акаунт