Промоции на книги - тема 9

• 42 146
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Аз имам две намалени с над 30%, но ще изчакам да видя дали няма да изкочи още нещо Blush

# 451
MBG books са толкова намалени не защото са лоши, а май защото издателството фалира. От другите книги на символични цени също има някои добри.

# 452
  • Варна
Така е, но просто в случая няма нищо, което на мен да ми е интересно. прегледах всички намалени, не само тези в Любими, ами... не, тоя път не.

# 453
Миналата година си взех тази книга с руски приказки - хубаво издание с класически илюстрации на Иван Билибин. Бих предпочела илюстрациите да бяха по-големи, но и така не е лошо. Когато я взех, пак беше намалена, но не толкова: https://www.ozone.bg/product/ruski-prikazki-iztok-zapad/

pppqqq, благодаря за това споделяне, веднага я поръчах. Като дете много обичах руските приказки Simple Smile

# 454
  • София
И аз прегледах озон и изпитвам нужда да си купя комикси. Ще помисля, но най-вероятно ще се престоря, че са за детето и ще си ги взема Simple Smile

# 455
Момичета, някой чел ли е нещо на Труди Канаван (MBG books)? На символични цени са и се чудя?

# 456
Момичета, някой чел ли е нещо на Труди Канаван (MBG books)? На символични цени са и се чудя?

Аз четох поредицата за Изменникът и доста трудно ми вървеше. Не ме грабна с нищо фабулата, а и сюжета се развиваше  мудно и тромаво.

# 457
В моите любими имам 2 книги, едната с 39%, другата с 15%. По-късно ще разгледам подробно всички намалени.

Сега набързо хвърлих око и видях, че „Кралицата на Тиърлинг” е намалена на 3.80. Ако обичате фентъзи, тип Игрите на глада и подобни, може да ви допадне. На мен много ми хареса, даже ме хвана яд, че е част от трилогия, а не са издадени все още другите две книги.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 11:22 от Ели-Мели

# 458
Тук има малко отзиви за Труди Канаван: https://www.bg-mamma.com/?topic=1275300.msg42566218#new

# 459
  • София
И моите не са намалени в Озон. Затова пък поръчах от Софтпрес. Само една за мен - Списъкът. Другите за децата:

# 460
Поръчах туко що много хубави книжки от Озон с код DK19- отчете ми 10% Поръчах "Аз и другите" 1 и 2, енциклопедия с капачета - много се харесва за подарък и още няколко детски книжки с намаление.

# 461
  • София
Ох , на тоя "Списък" колко му се точа ... Joy

# 462
Това "разчистване" май е опит да махнат непродаваеми или неактуални неща. Имам 8 "козметично" намалени книги в "Любими" и смятам да се въздържа.
Ако е така, значи съм от малкото хора които си избират различни неща. Ха-ха. Ще ми се едни други неща да намалят, ама май няма!?

Правили ли сте поръчка на техника от там, как са нещата с гаранциите?

# 463
Аз съм поръчвала техника - мобилен телефон и блутут слушалки. И двете си имат гаранцонни карти за 2 години, но не ми се е налагало да ги използвам. За телефона няма и да мога - счупи се дисплея след изпускане и го смених без да ползвам гаранционния сервиз (излезе ми 60% по-малко). Слушалките са без забележка до този момент.

# 464
Аз съм поръчвала техника - мобилен телефон и блутут слушалки. И двете си имат гаранцонни карти за 2 години, но не ми се е налагало да ги използвам. За телефона няма и да мога - счупи се дисплея след изпускане и го смених без да ползвам гаранционния сервиз (излезе ми 60% по-малко). Слушалките са без забележка до този момент.
Благодаря  Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт