Промоции на книги - тема 9

• 42 135
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Озон започват "Голямото разчистване" и от сутринта забелязах поетапно поява на различни % на някои книги, които са ми в любими..
Като казваш поетапно, дали ще има и още намаления? Smiling Imp
Нямам представа ,те официално не са обявили промоцията но има книги с 15% до над 30%. Ще видим

# 436
Алисата вече и при тях е намалена.

# 437
В Колибри е с -30% (+5% ако се абонираш за бюлетина им) Money

# 438
От моя списък с любими в Озон е намалена само 1 книга, а списъка е 38 заглавия... Дано не съм чак такъв карък.

# 439
От моя списък с любими в Озон е намалена само 1 книга, а списъка е 38 заглавия... Дано не съм чак такъв карък.
Моята е от много повече и има само две намалени заглавия.

# 440
  • София
От моя уишлист само една е намалена с -33%.

# 441
Аз имам поне 5,и няколко детски книжки. Но за сега съм пас. Ако повече се появат ..може и да се замисля.

# 442
  • Варна
И от моите само една. Ще чакаме, дано има и други Laughing

# 443
Голямото разчистване на озон е активирано.

# 444
Миналата година си взех тази книга с руски приказки - хубаво издание с класически илюстрации на Иван Билибин. Бих предпочела илюстрациите да бяха по-големи, но и така не е лошо. Когато я взех, пак беше намалена, но не толкова: https://www.ozone.bg/product/ruski-prikazki-iztok-zapad/

Наскоро четох Към Небето и много ми хареса - гледам, че е намалена, но втората я няма с обикновена корица (може би ще изчакам да излязати трите, и тогава ще купя цялата трилогия): https://www.ozone.bg/product/kam-nebeto-meki-koritsi/

# 445
Това "разчистване" май е опит да махнат непродаваеми или неактуални неща. Имам 8 "козметично" намалени книги в "Любими" и смятам да се въздържа.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 09:04 от Tsugumi_

# 446
  • Mostly in my mind
Аз дори и козметично намалени нямам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 447
  • На изток от Рая
Ще фалирам с тези намаления, как да се ограничи човек...

Аз отдавна искам да си взема "Първите седем" от Боян Петров и "Пътят към Анапурна" от Марина Москвина, останалите книги в любими не са намалени... разгледах всички категории - едни и същи книги се въртят, явно наистина разчистват.

# 448
  • Варна
Нищо интересно и за мен сред намалените, само една е в списъка ми, но не стига за безплатна доставка.

# 449
  • София
Аз се възползвах от намалението Simple Smile
Поръчах си "Последните дни на нощта" (Греъм Мур), която отдавна ми беше в уишлиста и "Венерини коси" (Михаил Шишкин), тъй като точно вчера си мислех, че ми се чете роман от руски автор, а изд.Жанет 45 почти никога на са ме разочаровали.
За детето поръчах две книжки за Пепа, които са на -50% в момента.
Мисля, че има доста интересни заглавия намалени. Има традиционно добри намаления на изд.Еднорог, за почитателите на Франзен - "Поправките" са на добра цена, на Патрик Нес мернах заглавия..  "Станция единайсет" също е прилично намалена, за който я е пропуснал...
Общо взето, съм доволна от заглавията в Разчистването. Не може да очакваме книги на един месец да ги пуснат на -50%, все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт