Промоции на книги - тема 9

• 42 146
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Има ли активен код за ненамелени книги в Озон? Искам да добавя няколко книжки за децата към една поръчка на игра.

# 421
  • Варна
В първия пост пише кодовете.

# 422
Не ги пише в момента, защото като пусках темата, няколко човека сигнализираха, че не работят вече... Последно не зная дали работят, кодовете са тези, пробвайте:

PSB40
DK19

# 423
  • София
Благодаря!!! И двата са активни в момента и дават 10% Grinning Иначе и аз четох в началото, че не били активни, после се активираха пак май...после някой някъде сподели инфлуенсърски код от ИГ, но има загубих следите и затова така попитах

# 424
  • Варна
Работят си, вероятно са били пробвани за продукти, различни от книги.

# 425
Бяха ги деактивирали покрай последната им промоция. Като сигнализираха тук, аз пробвах с ненамалени книги и наистина не даваха отстъпка.

# 426
  • Варна
Ау, добре че съм изтървала тоя момент, щях да получа удар Joy Понеже живея с мисълта, че която и книга да ми хрумне да си купя мога да я взема поне с 10% надолу Crazy

# 427
Ау, добре че съм изтървала тоя момент, щях да получа удар Joy Понеже живея с мисълта, че която и книга да ми хрумне да си купя мога да я взема поне с 10% надолу Crazy

И аз бях така преди да открия Озон и да започна да поръчвам от тях - тоест следя редовно промоциите и рядко купувам извън тях. Преди това ходех на място в "Сиела" и си знаех, че винаги имам 10% отстъпка като абонат на А1.

# 428
  • в сърцето на един мъж...
Искам да благодаря на Саня, както и да похваля издателство AMG books - направих поръчка след като получих линк от тук, в рамките на 3 дни дойде пакетчето - книгите бяха увити с балончета, вътре имаше две книжки допълнително, лично послание до мен, с моето име, в което ми благодарят за поръчката, както и допълнително промо код за следваща поръчка. Изключително впечатлена съм, много мило се почувствах - така изглежда посланието, вътре има текст, адресиран до мен

# 429
Много мило наистина .
Аз чакам да издадат останалите книги от поредицата за Локуд .
Миналата година си взех трите накуп . Третата не прочетох - надявах се да издадат и останалите . Но май ще се наложи да ги чета отново .

# 430
Не ги пише в момента, защото като пусках темата, няколко човека сигнализираха, че не работят вече... Последно не зная дали работят, кодовете са тези, пробвайте:

PSB40
DK19
При мен не работят, намерих си случен от интернет и го прие, но не знам дали ще го отчете при доставка?

# 431
Искам да благодаря на Саня, както и да похваля издателство AMG books - направих поръчка след като получих линк от тук, в рамките на 3 дни дойде пакетчето - книгите бяха увити с балончета, вътре имаше две книжки допълнително, лично послание до мен, с моето име, в което ми благодарят за поръчката, както и допълнително промо код за следваща поръчка. Изключително впечатлена съм, много мило се почувствах - така изглежда посланието, вътре има текст, адресиран до мен

Кои книжки си поръчахте? Кои книжки Ви подариха?

# 432
Озон започват "Голямото разчистване" и от сутринта забелязах поетапно поява на различни % на някои книги, които са ми в любими..

# 433
  • в сърцето на един мъж...
Кои книжки си поръчахте? Кои книжки Ви подариха?

Поръчах си на Ники Френч поредицата, има пакетна промоция, всичките 6. Цената им навсякъде е около 112 лв, тук с безплатна доставка, пакетната им цена и още един промо код излязоха 70.15 лв.
Ето тези

За безплатните книжки в момента не мога да кажа заглавие, но мисля бяха от типа на книги за самоутвърждаване и полезни съвети.

# 434
Озон започват "Голямото разчистване" и от сутринта забелязах поетапно поява на различни % на някои книги, които са ми в любими..
Като казваш поетапно, дали ще има и още намаления? Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт