Промоции на книги - тема 9

• 42 592
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • Mostly in my mind
И Хермес имат -30% на техни детски до неделя.

# 496
Ориндж с -25% на избрани детски книги:

https://www.orangecenter.bg/mezhdunaroden-den-na-detskata-kniga? … ;utm_content=body

И ,ако ми препоръчате книжка за Слънчевата система, подходяща за 5-годишни, много ще съм ви благодарна!
Синът ми е обсебен от планетите ..
Едит: Намерих Simple Smile
Миж, моите харесаха много Космосът 4Д, изд Пух

# 497
  • Варна
А внукът ми, 4,5г, много харесва от поредицата Първи знания - "Космосът" на издателство Фют.

# 498
Промоцията на Ориндж само онлайн ли е?

# 499
Има интересни предложения, предимно биографични:

# 500
  • София
Хермес имат 4 книги за 30 лв, но на мен нищо не ми хареса.

# 501
# 502
Поръчах от Хермес - виновни Simple Smile Даже повече от 4 харесах, почти двойно, но ги редуцирах, че ме хвана срам пред семейния бюджет и с оглед какво му предстои в края на месеца (чакам озонска промоция;)).  sea.sea, благодаря за инфото :-*

# 503
И аз не се сдържах с тази промоция на Хермес и отнесох 4 книги. Силно се надявам да поспрат намаленията за малко, че вече не ми остана никакво място за книги.

# 504
Промоция на Бард: https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=302&fbclid=IwAR3hC22d-D … s-8-p6VQKKZJ36zuc
От тези май имам само "Да опожаряваш е наслада" на Бредбъри.

Все чакам Лабиринт да изкарат на промоция "Клара и слънцето", но те май не се канят Sad

# 505
Аз се надявам да има пролетен Панаир на книгата. 🙂

# 506
  • София
Аз се надявам да има пролетен Панаир на книгата. 🙂
По някаква причина в момента не ми дава да сложа линк. Иначе за сега ще има, планиран е за 18 до 23 май. Можете да видите в календара на АБК.

# 507
Аз чакам 23 април, дали ще има приятни изненади. Сега не ми се прибързва, макар че се колебая с едни книжки на "колибри"

# 508
Минавам само да възнегодувам, че Колибри са качили сумата за безплатна доставка на 70 лв. Вече много дразнят, да не са решили да си компенсират -11% от ДДС с доставката Rolling Eyes

# 509
Да, и аз го забелязах. Както и че 20-те% намаление при Изток-Запад, което е поне от декември насам също изключва опцията за безплатна доставка. Ами... те губят.

Общи условия

Активация на акаунт