Промоции на книги - тема 9

• 41 612
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
дори се отписвам от темата за вечни времена ... хахах Wink

Да, да, и аз така си повтарям постоянно Joy

# 601
  • София
Тази тема е ужасна! И вие сте ужасни! Фалирах! Grinning Поръчах от Хермес и от Озон!

# 602
И аз не се сдържах и поръчах от Озон. Smiley Поне wishlist-a олекна с 10 заглавия.

# 603
И аз не се сдържах и поръчах от Озон. Smiley Поне wishlist-a олекна с 10 заглавия.
Какво си взехте?

# 604
  • София
Ах, какви сте подстрекатели! От сума време не съм си купувала нищо, не само книги, та сега се разписах подобаващо от озон:
Скрит текст:

# 605
Какво си взехте?
За синa ми 5 детски книги. За мен "скромно" 4: "Нашият мрачен дует" и "Невидимият живот на Ади Лару - В.А. Шуаб; "Променлива реалност" - Блейк Крауч и "Афоризми" - Джером К. Джером

Още много остават в листа за купуване, но се ограничих, защото все още не съм си прочела всички книги от предната промоция.Simple Smile

# 606
  • Разпиляна във въображението
Тази тема е ужасна! И вие сте ужасни! Фалирах! Grinning Поръчах от Хермес и от Озон!

Съгласна съм. А мислих, че Хермес ще ми е достатъчно. Направих даже две поръчка  - втората е пре-ордър от ОЗОН.

# 607
  • Варна
А промоцията в озон да кога е. Никъде не намирам информация.
А някой купувал ли си е книга на пре-ордър с други книги от озон. Книгите едновременно ли с излизането на пре-ордър книгата идват.

# 608
  • Разпиляна във въображението
Аз съм взимала и се е бавила поръчката. Затова пуснах сега отделна такава с пре-ордъра, за да си получа другите.

# 609
  • Варна
Аз съм взимала и се е бавила поръчката. Затова пуснах сега отделна такава с пре-ордъра, за да си получа другите.
Аха, е аз не бързам. Доста книги имам за четене. Благодаря ти за информацията.

# 610
Промоция от Прозорец

🎆 От днес в полунощ, заедно с началото на Световния ден на книгата, започва и нашата великденска промоция! 🤗 Цяла една седмица ще можете да си поръчате всяка от нашите книги, дори и най-новите заглавия, с 30% отстъпка! Заповядайте да ги разгледате на prozoretz.com/bg/promocii-43 след 00:00 часа 📚

# 611
  • Варна
Оринч няма ли да пуснат промоция. Миналата година имаха 23% на всички книги Thinking

# 612
  • Euskal Herria
И аз набелязах книги в озон и се чудя до кога ще е валидно намалението.

# 613
Само аз ли не виждам намаление в озон?

# 614
Дано да имат хубави намаление около 24 май защото,аз този месец се разписах с 3 книги от озоне.Blush

Общи условия

Активация на акаунт