Промоции на книги - тема 9

• 41 630
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Промоция на Пергамент прес

🎉📖Нека заедно отпразнуваме Световния ден на книгата! https://pergamentpress.com/books/
🔖До 60% отстъпка на всички заглавия.
⏱Кампанията ще стартира в 00:00 часа на 23 април и ще продължи до полунощ на същия ден.
📖Да се насладим на празника с вълнуващи, трогателни, забавни, мъдри и класически четива.

# 586
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Ох, нямам търпение да видя какво ще е намалено в Озон. Аз съм си сложила в любими в почти всички сайтове биографичните книги на Георги Тошев и сега ги дебна. Скъпички са някои и над 24 лв. Сега в Хермес има -23% и може би ще им е най-голямото намаление на тези книги поне. Обаче съм упорито магаре и ще изчакам до 23 Simple Smile
Редактирам се не в Хермес, а в Хеликон!
Самоцитирам се! Днес влизам в сайта на Хеликон и книгите които бях сложила в количката не се намаляват с -23% - проверявам и какво да видя *книга с фиксирана цена, не се прилага промоцията. Е как така бе, вчера се прилагаше днес не Sad Съжалявам, че изчаквам Озон или Книгомания. Уф!

# 587
Те си го пишат в условията (поне Озон така) - че могат да ги променят по всяко време. Миж, какво поръча?

# 588
Издателство "Лист" са сложили   25% отстъпка до 10 май - Великденски базар

Чакам  Книгомания дали ще има нещо утре и за уикенда.

# 589

Тези:

Скрит текст:

# 590
12 книги по 5 лв. от Ера, не знам защо не са ги сложили на едно място в сайта, ами са така като публикация: https://www.erabooks.net/?action=news_item&nid=363

# 591
  • Разпиляна във въображението
И аз направих по-рано поръчка от Хермес. Мисля вече да чакам СИЕЛА

# 592
"Озон" отвръща на удара Wink
-23% Simple Smile

# 593
-23% Simple Smile
  Айдеее, точно този "удар" чаках, благодаря Heart

# 594
За всичко ли? Аз не намерих на сайта🧐

# 595
За всичко ли? Аз не намерих на сайта🧐

Не знам, само забелязах като влязох в "Любими", че са с между 10% и 23% намалени.
За приордърните книги е 10% , а за останалите /вкл.и най-новите излязли/ е 23%
Поръчах си  "Мексиканска готика", "Момчетата от Никел" и "Размяната" и вече нищо не чакам....дори се отписвам от темата за вечни времена ... хахах Wink

# 596
Браво на Озон, добро намаление. Жалко, че не важи за издания на  Егмонт и Фют. Аз ще изчакам утре евентуално и Ориндж да пуснат нещо и ще преценя от къде да поръчам.

# 597
Супер! Simple Smile До кога е намалението - до утре ли?

# 598
Поръчах доста, вкл.за децата. Отстъпките от преди сегашното намаление са си същите - някои по-големи от 23, други по-малки.

# 599
-23% Simple Smile
Това чаках. Поръчката иде, метнах набързо в кошницата "Мръсният юг" на Джон Конъли и "Невидимият живот на Ади Лару". Скромно този път.

Общи условия

Активация на акаунт