Промоции на книги - тема 9

• 41 727
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
От Хермес съм си харесала Лиан Мориарти - Виновни до доказване на противното и Джоджо Мойс - Аз преди теб.

# 571
Дали Сиела ще пуснат за 24 май 50%?
Сега имат 25% та и повече на техните,но ако след месец ще е 50% ще чакам.

# 572
Вероятно да, но винаги става известно ден-два преди деня.

Аз поръчах няколко книжки от "Хермес". Доста приятен сайт (за първи път поръчвам от него).
Над 30 лв. доставката е безплатна.

# 573
  • Бургас
Аз смятам днес да се разходя до физическата им книжарница, до работата ми е, да видя там какво ще е положението, че за две книжки не ми се плаща доставка.

# 574
Вероятно да, но винаги става известно ден-два преди деня.

Аз поръчах няколко книжки от "Хермес". Доста приятен сайт (за първи път поръчвам от него).
Над 30 лв. доставката е безплатна.
Кои книжки си поръчахте?

# 575
Два трилъра на Джейн Харпър- "В дивата пустош" и "Изгубеният"
Лиан Мориарти - "Виновни до доказване на противното"
И две книги с 70% намаление - "Бяла хризантема" и "Ел Енканто".

# 576
Книгомания дали няма да пропуснат тази година? Все още не са обявили, че ще имат намаления, а миналата година пуснаха новината на 20 април. Ще бъда доста разочаравана, ако няма да има, набелязала съм си около 12-тина книги на английски и чаках с нетърпение.

# 577
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
о и аз откога се надявам на Книгомания Simple Smile

# 578
  • Бургас
Аз смятам днес да се разходя до физическата им книжарница, до работата ми е, да видя там какво ще е положението, че за две книжки не ми се плаща доставка.

Самоцитирам се. И аз се отчетох на Хермес. Успях да разгледам всичко, което си бях набелязала, което се отрази добре на семейния бюджет, защото някои книги в списъка ми не ми допаднаха. Е, вместо с две се прибрах с три книги, но това е друга тема Laughing

# 579

Самоцитирам се. И аз се отчетох на Хермес. Успях да разгледам всичко, което си бях набелязала, което се отрази добре на семейния бюджет, защото някои книги в списъка ми не ми допаднаха. Е, вместо с две се прибрах с три книги, но това е друга тема Laughing
Какво си взехте?

# 580
  • Бургас
Взех Метаболитният план и две детски книжки от поредицатата Златното перо. Иначе отидох специално за Хюга, но нещо не ми допадна. Само хубави картинки и почти нищо съществено за четене. Замислих се и за Момиче, измий си лицето, но още не съм решила, имам още 4 дни.

# 581
Не съм много по темата, но някой поръчвал ли е от bgbook.bg. Поръчах едни книжки, че само в този сайт бяха налични, поръчката е от 19.04, но до момента нищо.

# 582
Не съм много по темата, но някой поръчвал ли е от bgbook.bg. Поръчах едни книжки, че само в този сайт бяха налични, поръчката е от 19.04, но до момента нищо.
Поръчвах доста от тях до преди 10 г. - бяха коректни, не мога да си спомня подробности, обадете им се.

# 583
Имах същата ситуация преди време. Накрая ми се обадиха, защото книгите не бяха налични. Можете да се свържете с тях.

# 584
Специално да похваля "Хермес" - вчера поръчах, днес са при мен!
Бързи, точни, коректни!

Общи условия

Активация на акаунт