Промоции на книги - тема 9

• 41 681
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Не знам някой дали помни, но преди 3-4 години Озон направиха страхотно намаление, мисля, че беше за 23 април. Всички книги бяха намалени с - 28 % +10% при плащане с Виза. От тогава не съм виждала голямо масово намаление.
Тогава намалението беше уникално, накупих за детето сигурно 30-тина книги; след това за съжаление не са правили такова голямо намаление, все гравитират около 20-23%, в най-добрия случай 25%.

# 556
  • Разпиляна във въображението
Преди години имаше по-дълго време +10% с Виза. Тогава открих Озон.

# 557
  • Mostly in my mind
А всъщност има ли я още тази отстъпка 10% при плащане с карта?

# 558
  • Бургас
Есента я имаше, но само за учебници и учебни помагала.

# 559
А всъщност има ли я още тази отстъпка 10% при плащане с карта?
За съжаление, не. Отдавна го махнаха. Появява се спорадично. Както margo е написала, есента имаше, но само за учебници.

# 560
  • Варна
Що пък само с Виза... дискриминация ми се струва на мен. Да е за плащане с всякаква карта ок, ама само с виза... Честно, много би ме подразнила такава "промоция" Crazy

# 561
С виза щото им е скапана системата и не случайно много банки се отказват от поддръжката на тези карти. В чужбина се коментираха множество проблеми с плащания с тях, тук обаче нищо не се чу...

# 562
Затова някои банки тихомълком минават на мастър

# 563
Вероятно имат договорка с Виза. Не е дискриминация, а търговска кампания, каквито има най-различни.

# 564
  • Бургас
Рекламна кампания на Виза. Има я и в други сайтове от време на време. В Емаг имаше преди време, в НМ също.

# 565
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Ох, нямам търпение да видя какво ще е намалено в Озон. Аз съм си сложила в любими в почти всички сайтове биографичните книги на Георги Тошев и сега ги дебна. Скъпички са някои и над 24 лв. Сега в Хермес има -23% и може би ще им е най-голямото намаление на тези книги поне. Обаче съм упорито магаре и ще изчакам до 23 Simple Smile
Редактирам се не в Хермес, а в Хеликон!

# 566
  • Бургас
Издателство Труд

# 567
  • Euskal Herria
От 20 до 30 април Сиела имат различни промоции и различни % намаления.

# 568
Да, от това намаление, голямото, купих 10-тина енцикопедии на английски и няколко речника. Куриерът на Спийди щеше да ме убие. Защо съм била купувала толкова книги Simple Smile, едвам ги свалил от буса. Ами, да, не съм ги чела точно тези от корица до корица, ама все пак си е полезно да има какво да отгърнеш като ти дотрябва.

# 569
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Веднага набелязах неща в Труд, но сайтът им не е много user friendly Wink Сега са намалени, да видим утре как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт