Промоции на книги - тема 9

• 42 069
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • под звездите
Надявам се, защото съм си набелязала отново няколко книги за поръчка. Flushed
Чудя се кога ще изчета всичко натрупано до момента, а колко имам да наваксвам с класиките, с електронните, маркираните за прочит... Трябва да се сложи едно предупреждение на първа страница от темата, като тази на парфюмните размисли - "Тази тема води до сериозно пристрастяване към придобиването на ...книги и до много високи, често непредвидени разходи!"Smile

Издателство Лист също имат намаление - 30% от 15.02 до 8.03, но не съм сигурна за кои книги се отнася, изглежда не е за всички. Иначе изпращат със Спиди. Smile

# 151
Сиела обявиха - мислех, че днес ще ходя, но явно ще е на 3-ти Simple Smile
Скрит текст:
Честита Баба Марта, приятели! 🇧🇬🇧
Да посрещнем март с една червено-бяла новина, която знаем, че очаквахте отдавна! 😍
На 3, 4 и 5 март в книжарници Ciela и и САМО на 3 март ОНЛАЙН на www.ciela.com може да откриете с -50%
всички налични книги на издателствa CIELA Books и Deja Book! За да сте свежи и засмени с любимите ви книги през целия март!
📍 Пазаруването в книжарниците ще се осъществява СРЕЩУ ВАУЧЕР, който може да получите в книжарници Ciela или да изтеглите онлайн на www.ciela.com
Онлайн магазин Ciela предлага всички налични книги на издателства CIELA Books и Deja Book в периода от 00:00 ч. до 24:00 ч. на 3 март 2021 г. на www.ciela.com
НЕ важи за книги в обявени до 3 март 2021 г. промоции, на цена 5,00 лв. или по-ниска, както и за предстоящи заглавия и книги, издадени при специални условия.
Промоцията важи до изчерпване на складовите наличности на всички обекти и онлайн магазина.
В книжарниците се спазват всички необходими санитарни изисквания и ще се допуска ограничено количество клиенти наведнъж

# 152
В Озон пък има до -50% на български продукти.

# 153
  • Варна
А така. Пише "Не важи за книги в промоции, обявени до 3 март, на цена под 5 лв" и т.н. Това какво ще рече, не важи за книги в промоция, които излизат на цена под 5 лева или всички в промоция, както и всички на цена под 5 лева? В момента май всичко на Сиела е на -20%. Е кои книги ще са с намаление 50% тогава?

# 154
# 155
А така. Пише "Не важи за книги в промоции, обявени до 3 март, на цена под 5 лв" и т.н. В момента новата на Артър Конан Дойл е на промоция, както и всички в списъка ми, но на 20%. Това значи, че няма да ги намалят повече, така ли? Еййй, гадняри Sad Веднъж да реша да се възползвам от 50-те % и как тактично обявиха по-ниския процент предварително, че да не влязат в големия. Не съм доволна.

В деня на промоцията другото намаление изчезва и книгите ще станат на - 50%. Не се притеснявай, това условие винаги го пишат, заради някакви правови бумащини. Само книгите, които са си на 5 и 2 лв. няма да бъдат намалени повече.

# 156
  • София
А така. Пише "Не важи за книги в промоции, обявени до 3 март, на цена под 5 лв" и т.н. В момента новата на Артър Конан Дойл е на промоция, както и всички в списъка ми, но на 20%. Това значи, че няма да ги намалят повече, така ли? Еййй, гадняри Sad Веднъж да реша да се възползвам от 50-те % и как тактично обявиха по-ниския процент предварително, че да не влязат в големия. Не съм доволна.
В момента май всичко им е на -20%, би трябвало от 3-ти да са на -50%, не мисля, че ще има проблем.

# 157
  • Варна
A, добре, благодаря ви, ще изчакам. Досега не бях се зачитала в условията и се озадачих доста.

# 158
На мен ми се струва, че повечето книги на Сиела са с 20% отстъпка. На която цъкна - все пише -20%. Ако не важи за тях, то значи, че промоцията не важи за почти нищо. Ще разберем, но е странно, ако е така.

# 159
  • Euskal Herria
Стига да не се срине пак сайта, както стана на 01.11.

# 160
Аз ще ходя в книжарницата - и без това дават, че ще е топло на 3-ти. Но дано на място да има нещата, които искам, че иначе ще трябва да допоръчвам и да чакам Sad

# 161
  • Варна
Да, и аз бих отишла в книжарница, но ще има навалица предполагам и сега предвид ИП знам ли кога ще ми дойде редът да вляза... Ще пробвам на 3-ти по нощите да поръчам Laughing

# 162
Бихте ли споделили какво сте си харесали от Сиела, защото снощи тръгнах да правя списък, но май всичко интересно го имам. Само Опашката нямам, но не знам дали си струва

# 163
Да, и аз бих отишла в книжарница, но ще има навалица предполагам и сега предвид ИП знам ли кога ще ми дойде редът да вляза... Ще пробвам на 3-ти по нощите да поръчам Laughing

На последната промоция в Сиела на ФК нямаше навалица. Е, имаше хора, но не както е било гъчканица преди пандемията. Аз ще ходя на място.

# 164
Миналата промоция реших да не се боря със сайта и отидох до книжарницата, бяхме не повече от 5 човека.

Общи условия

Активация на акаунт