Промоции на книги - тема 9

• 42 069
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Издателство "Изток-Запад"

# 166
Сега видях, че в Озон има минус 15% на всички книги, които са в списъка ми. Вероятно на всички книги на сайта?...
Тези постоянни намаления се правят, защото ДДС-то на книгите е намалено, нали?

# 167
Сега видях, че в Озон има минус 15% на всички книги, които са в списъка ми. Вероятно на всички книги на сайта?...
Тези постоянни намаления се правят, защото ДДС-то на книгите е намалено, нали?
Не мисля, че това е причината. Озон и преди си правеха редовно намаления. Аз много съм се разглезила - на намаление под 20% не пазарувам. 😁

# 168
  • Euskal Herria
Аз поръчах от Хеликон - от събраните книги се получи нелоша отстъпка като сума. Но и над 100 лв ми беше поръчката. До 08.03. ще са валидни различните % отстъпка.

# 169
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Не видях някой да е споделил намалението на избрани книги до 50% тук https://bulgarianhistory.shop
Аз се възползвах, не можах да се сдържа Simple Smile

# 170
Скрит текст:
Бихте ли споделили какво сте си харесали от Сиела, защото снощи тръгнах да правя списък, но май всичко интересно го имам. Само Опашката нямам, но не знам дали си струва

Аз лично съм набелязала "Фатална изповед", "Момчето, което чуваше всичко" и евентуално "Докато Париж спеше", ако излезе дотогава.

# 171
  • Бургас
От 01 до 08.03 издателство Артлайн -30% на книги, написани или отнасящи се за жени.

# 172
Предстояща промоция от ЕРА

# 173
  • Разпиляна във въображението
Ще се възползвам от последната промоция. Разбира се една от книгите ще е налична след нея, но няма пълно щастие.

# 174
Аз поръчах вчера от Озон - "Тревожна кръв" и сега получих смс, че е в офис. Много бързи този път Simple Smile
Ще се опитам утре да отида до Сиела, но още нищо не съм набелязала.

# 175
  • Бургас
Аз със Сиела процедирам по следният начин. Пълня си кошницата с всичко желано от днес и в 0.00 часа на предният ден започвам да рефрешвам сайта. Първите 30-тина мин. не работи понеже си преправят отстъпките, но в момента който тръгне пускам поръчка и всичко е налично. На следващият ден /официално обявеният/ вече се срива от големият наплив, а много желаните или нови заглавия са изчерпани. Пробвайте и успех Book Closed Book Blue Book
Разбира се после идва чакането на доставката , но си струва.

# 176
  • Варна
Аз много се чудя така ли да направя или да ходя до книжарница... Не ми пречи да ида, напротив, но ако това, което искам го няма налично? То не че са ми много книгите, три общо. Ще видим.

# 177
На последните две промоции на Сиела, направих както .Яна. е написала. На тази, се надявам, също да успея по този начин, кошницата ми е заредена от миналата седмица. Нямаме книжарница, иначе с най-голямо удоволствие бих отишла на място.

# 178
  • София
Не са ми особено удобни като локация, иначе бих отишла. И аз съм заредила кошницата с 3 книги. 😀

# 179
  • Euskal Herria
Тези, дето съм харесала на Сиела, не са нови. Честно казано, предпочитам електронните формати, обаче до момента нито веднъж не са отговорили дали ще ги пускат и така. Много пъти купувам книга и докато дойде време да си я взема, вече са я пуснали в нета.
Иначе според Националния регистър на издаваните книги почти всичко е предвидено да бъде издадено и електронно. Обаче като гледам обявените срокове на пускане и реалните...

Общи условия

Активация на акаунт