Промоции на книги - тема 9

• 42 123
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
На 10-и Сиела ми изпратиха имейл с товарителница, на 11-и следобяд вече имаше данни в Еконт и я следях. На 12-и книгите бяха при мен.
Книгите ми не бяха добре уплътнени в кашона, но по чудо нямаше намачкани. Наясно съм, че имаха много работа, но сякаш просто бяха нахвърляни вътре.

# 361
Книгите на Арт плюс не се ли продават в Лидл, познати са ми отнякъде? Даже май скоро имаше промоция, свързана с детските енциклопедии...

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 08:46 от pppqqq

# 362
Да, в Лидл съм ги виждала и аз.

# 363
  • Бургас
Да, в Лидл съм ги виждала и аз.
и то на половин цена. Ужасно нелогично ми звучи издателя да продава книгите си с такава голяма надценка, а разпространител двойно по-евтино.
Моите книги от Сиела дойдоха за седмица, на адрес и с наложен платеж. Поръчах към 1 през нощта. Бяха увити заедно в бабъл фолио и в найлонови плик. Миналият път бяха посочили срок за доставка ДО 14 дни и ги получих точно на 14-тия.Бъдете търпелив, всички ще си получите книжките.

# 364
  • в сърцето на един мъж...
В лидъл се продават, да. Наскоро имах кореспонденция с тях, от там ми отговориха, че всички физически книжарници са затворени, част от книгите се разпродават он лайн, а останалата явно е в мрежата на лидъл. Възможно е или да го закриват, или да преминат на разпространение само през мрежите на лидъл

# 365
  • Варна
Хмм, насочих се към Лили чудото, защото малкият ги харесва, а тези точно са изчерпани навсякъде, където съм проверявала. Виждали ли сте тях в Лидл?

# 366
Има ли работещи книжарници на арт плюс в София?

# 367
  • София
В сайта им има информация за три книжарници: гр. София

Център, ул. „Цар Шишман“ №43 (на ъгъла с ул. „Граф Игнатиев“)

ж.к. „Люлин 2“, бул. „Царица Йоанна“, до бл. 227 (до магазин „Т-Маркет“)

ж.к. „Надежда“, бул. „Ломско шосе“ №60

# 368
Аз не си спомням да съм виждала Лили Чудото в нашия Лидл...

# 369
  • Русе
Хмм, насочих се към Лили чудото, защото малкият ги харесва, а тези точно са изчерпани навсякъде, където съм проверявала. Виждали ли сте тях в Лидл?
Месечинка виторогаВ Лидл-Русе(поне в единия от магазините) има,но не съм гледала точно кои книжки има.Ако мога да бъда полезна,ще отида да разгледам и ще пиша.

# 370
  • Варна
Благодаря ти, ще мина и аз в обедната почивка да погледна в нашия.

# 371
Момичета да ви питам за тези промокодове в Озон дали стават и за пъзелите?Харесала съм си няколко и пробвах с DK19,но е невалиден.

# 372
DK19 е за книги, затова е невалиден при пъзелите.

# 373
Ето защо не ставало,благодаря за пояснението.Някой дали знае за пъзели дали има промокод?

# 374
В момента има пъзели с 30% отстъпка, иначе кодовете на блогърите може да работят за пъзели.

Общи условия

Активация на акаунт