Промоции на книги - тема 9

• 42 599
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Пуснах поръчка от Озон. Днес ще я взема, но като погледах в любими, са намалили книги, които преди или бяха с по-малко намаление, или не са били, защото сега ме е яд, че не съм ги поръчала. Възможно ли е Озон да променят намалените книги?
Edit: Мда, даже две от книгите, които съм купила са още намалени. Минала съм се с 6 лв. общо Simple Smile

Озон нямат ли ценова защита, че 7 дена няма да намалят цената на нещо си и ако е намалена, ти връщат разликата? Не знам дали важи за всичко, но може да проверите.

# 481
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Пуснах поръчка от Озон. Днес ще я взема, но като погледах в любими, са намалили книги, които преди или бяха с по-малко намаление, или не са били, защото сега ме е яд, че не съм ги поръчала. Възможно ли е Озон да променят намалените книги?
Edit: Мда, даже две от книгите, които съм купила са още намалени. Минала съм се с 6 лв. общо Simple Smile

Озон нямат ли ценова защита, че 7 дена няма да намалят цената на нещо си и ако е намалена, ти връщат разликата? Не знам дали важи за всичко, но може да проверите.
Благодаря! Ще проверя.
Даже не се бях сетила за нещо подобно.
Свързах се с тях, благодарение на твоят отговор! Ще ми възстановят сумата за следваща покупка!
Наистина ти благодаря!

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 15:10 от marquise de kukundrel

# 482
Скрит текст:

Да и аз четох подобно нещо, но не знам дали е актуално?

# 483
# 484
Книга за компания открий с до -50% на asenevtsi.com 🤩 Вземи бестселъри като "Вещерство", "Излекувайте кожата си", "Знам какво ще направиш", "Монтесори от самото начало", "Python - практическо програмиране", "Психология на тълпите" на промоционални цени.
➡ asenevtsi.com/shop

📣 -50% на над 20 заглавия
📣 -30% на над 70 заглавия

📦 Безплатна доставка в страната при поръчка над 29 лв.
📑 Намалението важи от 26.03 до 25.04.2021 г. и за всички налични книги с логото на Асеневци, издадени преди 26.02.2021 г.

# 485
Промоция на издателство Кръг: https://kryg.eu/?fbclid=IwAR1V9N24rjHWSiLy0GIn7n9dkptUz1KbAvITTn … oFTDDq9jZ6fY44Gpg
Намалението е само за днес!

# 486
  • Mostly in my mind
Над 300 заглавия с отстъпка от -30% от Колибри https://www.colibri.bg/promo/?utm_source=facebook&utm_medium … DErThd8If_92mBumQ

# 487
# 488
  • Бургас
Моля, препоръчайте ми някоя книга от тези намалените по 5лв от Колибри, че искам да си допълня поръчката с още една-две.

# 489
Моля, препоръчайте ми някоя книга от тези намалените по 5лв от Колибри, че искам да си допълня поръчката с още една-две.

Старогръцките митове на Жан- Пиер Вернан

# 490
За избрани заглавия детски книги в Озон - код kids15 за 15% отстъпка.

# 491
За избрани заглавия детски книги в Озон - код kids15 за 15% отстъпка.
Може ли линк към заглавията

Редактирам се,видях ги
https://www.ozone.bg/knijarnica/knigi/detska-literatura/?nalichn … d,pri-dostavchik/

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 09:31 от CoCo`Milk 🥥

# 492
  • София
Ориндж с -25% на избрани детски книги:

https://www.orangecenter.bg/mezhdunaroden-den-na-detskata-kniga? … ;utm_content=body

И ,ако ми препоръчате книжка за Слънчевата система, подходяща за 5-годишни, много ще съм ви благодарна!
Синът ми е обсебен от планетите ..
Едит: Намерих Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 09:45 от Happy Mijjj ツ

# 493
И Колибри май имат 30% на детските книги.

# 494
И издателство Фют имат от 01.04 до 03.04 15% на всички детски книжки. Рядко правят промоции, поне аз съм с такова впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт