Мнения за училища във Варна след 7-ми клас

• 84 377
  • 656
  •   1
Отговори
# 645
  • ВАРНА
Важно инфо за МГ -
Училищното настоятелство прави опити за групова поръчка за вратовръзки, но явно информацията не стига до новите ученици.
Сборен пункт днес, петък 25/07, между 18 и 19ч в двора на гимназията. Доколкото разбирам, това е единственият вариант новите ученици (и тези, които са загубили вратовръзките си) да се сдобият с този задължителен елемент от учниформата.
Моля ви да препратите информацията на всеки, за когото се сетите, че може да е засегнат.
Децата би трябвало вече да са се понамерили по училища в групи в инстаграм. Ако информацията стигне до тези групи на МГ ще е топ Simple Smile
На разположение съм на лс за повече информация.
Благодаря предварително на всички Simple Smile

# 646
Може ли да ни имате предвид с една вратовръзка на едн предстоящ 5класник?
Извън Варна сме.

# 647
  • ВАРНА
Извън Варна сме.
Не се занимавам с това  Simple Smile
Ще Ви пусна линк на лс към поста на настоятелството.

# 648
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Извън Варна сме.
От мои познати знам, че в училище трябвало да се отиде. Явно се плащат защото имало голяма опашка онази вечер.

# 649
  • ВАРНА
Извън Варна сме.
От мои познати знам, че в училище трябвало да се отиде. Явно се плащат защото имало голяма опашка онази вечер.
До миналата година вратовръзки се купуваха на място в гимназията. Изчерпано е количеството и в момента училищното настоятелство се е заело с поръчката за новите вратовръзки.
Ще се въздържа от коментар защо това не е било организирано от ръководството на училището по време на записванията на учениците, приети в пети и осми клас.

# 650
Аз вчера платих за моя десетокласник, защото незнайно къде е потурчена неговата вратовръзка - любезните дами стоят в двора на училището между 18 и 19 ч., приемат по 17 лв и записват в списък - няма никаква опашка. Можете и да изпратите някой познат да плати вместо вас.

# 651
  • Варна
 Потвърждавам - бяха в двора на МГ, опашката вървеше бързо, само пишем на лист имена , клас и брой, даваме 17 лв и чао! Ще ги получим през септември, да следим ФБ страничката.

# 652
Здравейте!
Имате ли информация за род.среща на 8кл в Хуманитарна?

# 653
  • Варна
Само за МГ ,, Д-р П.Берон" знам в понеделник, 1.09, 17.30ч. там. Явно на място ще раз6ерем по-точно.

# 654
Здравейте!
Имате ли информация за род.среща на 8кл в Хуманитарна?
Да очакваме обаждане от класната.

МГ-да, 01.09 и 02.09

# 655
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Има обявена дата и час за Хуманитарната във ФБ и Инстаграм.

# 656
Iv.elina, може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт