Мнения за училища във Варна след 7-ми клас

• 85 799
  • 656
  •   1
Отговори
# 615
Някой може ли да сподели мнение за спортното училище?

# 616
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Униформите на Хуманитарна са
официална-бяла риза и черна пола или черен панталон за момчетата
вратовръзка
ежедневна-тениска с дълъг ръкав.Първата година купих две.Така си стоят,защото през зимата в училището е много топло.
И тениска с къс ръкав-купувам 4 броя.
Детето ги носи и зимата и лятото.
За физическо-2 тениски купувам.
Има промяна относно цветовете. Това ни сподели класната, когато записва дъщеря ми. На педагогическия съвет са решили, че вече може да се носи всякакъв цвят, НО задължително едноцветно.Даде ни пример с жълта пола, оранжева и прочие. Това важи за официалната униформа и за ежедневната. Анорак задължително да е със цип.

# 617
Е това не го разбирам - хем не е униформа, хем със сто изисквания. Кажи - носи един задължителен елемент и да си прилично облечен!

# 618
Е това не го разбирам - хем не е униформа, хем със сто изисквания. Кажи - носи един задължителен елемент и да си прилично облечен!
Аз лично одобрявам, че са разчупили статуквото и може със светъл цвят да се ходи.

# 619
Има ли отзиви какво се случва на второ класиране?

# 620
  • Варна
Още не.

# 621
Второ класиране е трагично, няма размърдване. Това е инфо от три много близки деца. Имаха големи очаквания, но уви.

# 622
  • Варна
Аз познавам едно дете, което е мръднало. На второ класиране е отишло в Сендов.

# 623
Мдам, излезе и информацията за мин.и макс. бал на второ класиране. Тази година почти няма движение - познати деца, съученици на дъщеря ми, си остават на мястото от първо класиране, вкл. и тя. Ще се записваме, и се моля това да се окаже НЕЙНОТО място, макар да не ѝ е първото желание!

# 624
Мдам, излезе и информацията за мин.и макс. бал на второ класиране. Тази година почти няма движение - познати деца, съученици на дъщеря ми, си остават на мястото от първо класиране, вкл. и тя. Ще се записваме, и се моля това да се окаже НЕЙНОТО място, макар да не ѝ е първото желание!
Дано е нейното място!
Къде е приета и Къде не успя да се премести?

# 625
Аз познавам детето,  което освободи място в Сендов - записан е в частно училище. Моето момче също си остана на второ желание, чакахме да се освободи място в първа с немски език,  но всички деца са се записали.

# 626
Имало е бъг в системата. На две деца отначало им е излязло, че не са мръднала и след 4-5 мин. хоп приятна изненада 😀. Много са щастливи. Луда работа. Статистиката при нас е, че от 4 деца две са мръднали. Голям стрес е за всички.

# 627
Бихте ли погледнали в системата стоят ли данните от първо класиране със статус "записан"?

# 628
  • Варна
Здравейте! Детето е прието в Пета. Имам въпрос относно ежедневната униформата в гимназията - достатъчно ли е да е тениска и негов суичър или се държи твърдо на всички елементи от униформата?
Благодаря!

# 629
  • Варна
Здравейте! Детето е прието в Пета. Имам въпрос относно ежедневната униформата в гимназията - достатъчно ли е да е тениска и негов суичър или се държи твърдо на всички елементи от униформата?
Благодаря!
Ако е суичър, трябва да е тъмно син или черен. Достатъчно е риза или тениска. Държат и на долната част- без карго, тъмно сини или черни дънки ( панталон). Предполагам на родителската среща ще кажат.

Общи условия

Активация на акаунт