Спечелете бебешко легло Kikkaboo и открийте предимствата на това детето да спи до вас

• 8 585
  • 311
  •   1
Отговори
# 210
Моите критерии са да е здраво, безопасно и комфортно за бебето.

# 211
Детското легло трябва да е качествено, безопасно, комфортно и в същото време и практично. То трябва да е съобразено с неговата възраст. Компромис не бих направила  с матрака.

# 212
Трябва да е уютно и красиво. Не бих направила компромис с качеството и безопасността му!

# 213
  • София
Към момента най-важният критерий е компактността на бебешколо легло, тъй като не разполагаме с много място. Не бих направила копромис с удобството за бебето.

# 214
Не бих направила компромис с качеството на леглото и удобството на детето. За бебчо най- удобно се оказа легълце от типа некст ту ми. Една от най-добрите покупки

# 215
здравина, безопасност и удобство

# 216
С бебето ми полагаме всички усилия да се кърмим и през нощта и затова една надеждна и здрава кошарка, която се опира в спалнята би била незаменима.

# 217
Да има различни нива на матрака, да се поставя бебето лесно и да е близо до спалнята, за да не се налага мама да става по цяла нощ. Не бих направила компромис с цената.

# 218
Не бих направила компромис с безопасността на моето бебче и разбира се с неговия комфорт.

# 219
  • SF
Да бъде удобно за ползване и от бебето, и от майката. Да бъде красиво, комфортно и от качествени материали. Бебето прекарва огромна част от времето именно в леглото си.  Трябва да му е приятно там!

# 220
На първо място удобство разбира се. Освен това да е практично и качествено изработено.

# 221
Здравина и безопасност. С тях не бих направила компромис.

# 222
Бременна съм в 6ти месец и е много важно за мен да се спрем на правилното легълце за бебето. Моите критерии за бебешко легло са здравина, безопасност и удобство. Не бих направила компромис с безопасността.

# 223
Най-важният критерий при изборът на легълце е да ми харесва на външен вид. Компромис не бих направила с удобството, безопасността и здравината.

# 224
Безопасност, здравина и удобство.
По възможност с елегантен външен вид.

Общи условия

Активация на акаунт