Спечелете бебешко легло Kikkaboo и открийте предимствата на това детето да спи до вас

• 8 577
  • 311
  •   1
Отговори
# 300
Важното е да е безопасно за бебчето, а и да е лесно и леко за преместване Simple Smile височината също е от значение. Опция за регулиране ще е идеална Simple Smile
Не бих направила компромис с безопасността.

# 301
При избора на легълце за мен на първо място е най-важно удобството както за бебето, така и за майката. Също така е важно да е безопасно, стабилно и практично. 💞

# 302
Безопасност, удобство, здравина и сигурност.

# 303
При избора на бебешко легло ще държа да е леко за пренасяне, с регулиране на височината и разбира се да е безопасно.

# 304
  • Другата България
Безопасност.

# 305
Безопасност и удобство.

# 306
Да е безопасно, стабилно, удобен матрак и да има регулиране на височината.
Не бих направила компромис с безопасността.

# 307
Моите критерии са здравина, безопасност и удобство.

# 308
За мен е важно леглото да е компактно,за да може да се събере в спалнята до мен.За съжаление сега не е така.Компромиси  не бих направила със стабилността на креватчето и матрачето.

# 309
Най-важно за мен е търговската марка. Ако тя е на ниво - би следвало всички екстри да са налице - удобство, здравина и комфорт за бебето.

# 310
Спряла съм се на легло тип "Next to me" заради удобството бебето да е възможно най-близо до мен през нощта и едновременно с това да има свое безопасно лично пространство.

# 311
Изтеглена е късметлийката, която печели кошара Kikaboo Nanna. Това е:

Скарлет

Tada Честито! Tada

Envelope На Скарлет ще бъде изпратено лично съoбщение с информация за доставка на наградата.

Благодарим на всички за участието!

Общи условия

Активация на акаунт