Спечелете бебешко легло Kikkaboo и открийте предимствата на това детето да спи до вас

• 8 577
  • 311
  •   1
Отговори
Преимуществата на това да се спи в непосредствена близост с бебето са много както за родителя, така и за детето. Със сигурност, ако бебетата имаха възможност да избират, биха предпочели да спят до своите родители. В първите месеци от живота на новородените за тях е от изключителна важност да чувстват близостта на мама и татко, за да се чувстват спокойни. Те усещат в тъмното предимно чрез сетивата си за допир и миризма и именно поради тази причина обожават да се гушкат в майчината прегръдка нощем.

Мултифункционалната кошара за новородени на KikkaBoo осигурява спокойствие за родителя и детето и допринася за това те да изградят силна връзка помежду си през първите шест месеца. Тя удобно се прикрепя непосредствено до леглото на възрастните и значително улеснява майката по време на нощното кърмене, защото на нея не ѝ се налага да става и да накъсва съня си. Kikkaboo Nanna спомага за нощното хранене и по още един любопитен начин – доказано е, че майката произвежда повече пролактин в близост до детето си. Бебешкото легло също така облекчава коликите, защото има антирефлукс позиция. Благодарение на леката си алуминиева рамка, която се регулира във височина до 7 позиции, леглото е лесно за пренасяне и удобно по време на път.

С Kikaboo Nanna бебето ще се научи да спи самостоятелно, но същевремeнно в близост до вас. Ние от Kikaboo правим всичко за бебето с любов!

Включете се в нашата игра!

Споделете с нас:
Heartpulse Какви са вашите критерии при избор на креватче и с какво не бихте направили компромис?

На 8 март ще изтеглим на томболен принцип един родител, който ще получи кошара Kikaboo Nanna и ще се наслади на сладки сънища в непосредствена близост до детето си.

Запознайте се с общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 16:15 от Редактор***

# 1
В момента, търсейки най-подходящото легло, държа на това да е на подходяща височина (или да се регулира), да от надеждни материали, в същото време да не е много тежко, да е сигурно за бебето и да удобно. Не бих направила компромис удобството и качеството на матрака. Първите месеци са изключително важни.

# 2
Най-важна за мен е безопасността при избора, с това не бих направила компромис.

# 3
От известно време съм в процес на търсене на легълце за бъдещото ми бебче. В 7ми месец съм бременна и с нито едно от изискванията си , не бих направила компромис. А изискванията ми са: легълцето да е от типа next to me, за да мога да обслужвам бебка по всяко време, да се регулира височината, да е здраво разбира се, но не и да е прекалено тежко.

# 4
Моите критерии са здравина, безопасност и удобство. Допитвам се до мнението и на други майки.

# 5
да е стабилно, здраво, сигурно и удобно за бебчо, и не на последно място да не е ммного тежко, за да може по-лесно да се мести

# 6
  • Елхово
Моите критерии са здравина, безопасност и удобство.

# 7
Най важни са безопастността  и удобството .Също и марката.

# 8
След няколко дни влизам в 7 месец и усилено търсим легълце за нашите бебенца. Искаме да е стабилно, да е удобно и безопасно. Тъй като са еднояйчни, ще спят заедно и трябва да е близо до мен за да е комфортно да се грижим за тях по всяко време.

# 9
  • Велико Търново
Избирам кошарата по външния вид. Ако ми хареса значи е моята покупка!
Компромис не бих направила с матрачето! Изключително важно е бебето да спинка на твърда и качествена повърхност!

# 10
Качество, здравина, мекота!!!

# 11
Най - важно за мен е да е удобно, безопасно и лесно да се мести в друго помещение.

# 12
безопасност

# 13
Здравина, удобство и безопастност🙂

# 14
Да е безопасно, стабилно, да има различни нива за матрака и да се почиства лесно.

Общи условия

Активация на акаунт