Спечелете бебешко легло Kikkaboo и открийте предимствата на това детето да спи до вас

• 8 577
  • 311
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Да е комфортно за бебето и удобно за обслужване от мен, да е качествено, стабилно и от безопасни материали.

# 31
Моите  критерии са безопасност, стабилност и качество. Не бих направила компромис с матрака.

# 32
Чудесна игра! Моите критерии са здравина, безопасност и удобство.
Успех на всички!

# 33
Най вече безопастност , удобство и комфорт за детето.

# 34
Бебешкото креватче трябва да е безопасно за бебето. Не бих направила компромис със стабилността на кошарата и удобството на матрака.

# 35
Да е безопасно, удобно и комфортно.

# 36
Да е безопасно за бебчето и да е удобно за мен и него.Много държа и на качеството на матрака .

# 37
Безопасна, здрава и удобна.

# 38
Най-важна е безопасността и с това не бих направила компромис.

# 39
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Държах леглото на децата да е дървено. Направи го баща ми. В момента все още е с бебешки размер, но скоро ще го трансформираме в нормално легло.
Имаме и кошарка за из път, но вече и тя отпада, защото дребният спи нормално и на обикновено легло.

# 40
Здравина, удобство и безопастност🙂

# 41
Безопасно, да се регулира височината на матрака и да е удобно.

# 42
  • София
На първо място да е безопасно и стабилно. Да е с качествен матрак и да е удобно за детето.

# 43
Да има възможност да се регулира, да няма остри ръбове и да има място за съхранение Simple Smile

# 44
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да е стабилно и безопасно.
и да е съобразено с възрастта. тя се мени - мени се и креватчето.
 Simple Smile вечни работи няма.

Общи условия

Активация на акаунт