Спечелете бебешко легло Kikkaboo и открийте предимствата на това детето да спи до вас

• 8 577
  • 311
  •   1
Отговори
# 255
За мен едно легло трябва да е стабилно, удобно и не на последно място красиво. Компромис не бих направила с нито едно от горепосочените.

# 256
  • София
Не бих направила компромис с безопасността. Важно е леглото да бъде с няколко нива, да се трансфомира , за да може да се ползва до по-голяма възраст на детето.
Да бъде подходящо за стандартен размер матраци Simple Smile

# 257
  • Г. О.
Да е удобно и безопасно!

# 258
Най важни са безопастността  и удобството .И с двете не бих направила компромис.

# 259
Безопастност и удобен матрак

# 260
Здраво, безопасно, функционално

# 261
За мен най-важна е безопасността. Не бих направила компромис с това. Също така важно е да бъде удобно, регулируемо и качествено!

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 09:58 от Lettie

# 262
Държа най-вече да е стабилно и безопасно.

# 263
  • София
Никакъв компромис с качеството. ОТ личен опит -  да е сигурно и удобно, особено матракът.

# 264
  • Пловдив
Най - вече да е безопасно и стабилно. Да е лесно подвижно, за да го прилепям към спалнята вечер.

# 265
  • Варна
Най-важното за мен е комфорта на бебко, но в същото време и изискания стил.

# 266
Комфорта на бебчо и височината на леглото

# 267
Най-важното за мен при избор на креватче за бебчо е здравината както на материалите и на самата конструкция, и стабилността на креватчето осигуряваща безопасността на бебето. Дизайна на креватчето е важен от естетическа гледна точка, но по-важно от стабилността и безопасността и комфорта на бебчо естествено, няма за мен.

# 268
Търся легло, което да е достатъчно стабилно, но и удобно за пренасяне. Съобразявам се с размерите, тъй като съм ограничена в пространството. Най-важното е сигурността на бебчо, който нямам търпение вече да прегърна! 🍀🍀🍀

# 269
Здравейте,

Според мен най-важните критерии са качество на изработката, безопасност и удобство за бебето.
Разбира се леглото трябва да ми хареса и на външен вид, да е функционално и да може да се сгъва/пренася, когато пътуваме.Разбира, се опцията да спи до мен е незаменима - тъй като аз ще се чувствам по-добре, когато то е до мен и мога да го наглеждам от време на време. Вярвам, че и то ще се чувства по-спокойно като усеща близостта ми.

Поздрави,

Общи условия

Активация на акаунт