90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 27 015
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Перверзните снимки с бременни, нещо не са ми ок. Нека да са леко разголени, но по-нежни. Тази снимка щеше да е супер, ако беше без коремче.

# 286
Перверзните снимки с бременни, нещо не са ми ок. Нека да са леко разголени, но по-нежни. Тази снимка щеше да е супер, ако беше без коремче.
А кои са тези на снимката ? Не мога да ги позная. Джордж / Хорхе ?

# 287
  • Sofia
Да,Джордж е.
Пак се е закръглил 🤨

# 288
Джордж и новата му приятелка.

# 289
@Doli, мерси за снимките. Е то какво излезе? Аладин пак най-убав. А Стефани отново е пуснала десетките филтри и се е направила като 20 годишна. И какво печели от това, след като е далеч от реалността?
От жените най- ми харесват Паола и Шантел (по принцип)

# 290
# 291
Последните двама направо къртят!

# 292
Дейвид се грижи за Ани - купува й всичко и непрекъснато я води по екскурзии. А на Ед му се досвидяха 50 долара (толкова харча при едно пазаруване в Лидл - "голям" подарък).

# 293
  • Sunshine state
Гледам, че Дейвид е напълнял отново доста. Ед е отвратителен, направо не знам коя жена би го погледнала... 🤢

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 16:59 от Pupitka

# 294
Това е защото Ани го храни непрекъснато, нали вече е професионална готвачка.

# 295
При тях е много странно. Тя не е от класата на Роуз. Дейвид пак е грозен, но някак мил с нея(не включвам пиянските изцепки в техния сезон). Вече години са си заедно. Явно им се получава. Специално в Pillow Talk си личат нережисираните от продукцията отношения между двойките. Там ги преоткрих и харесах. Либи и Андрей също имат друго поведение там.

# 296
Обяснението ми е, че сезоните са режисирани, а всъщност двойките се разбират много добре. Не съм гледала Пилоу Талк, но Либи и Андрей в карантинираните епизоди бяха много по-различни и естествени. Една нормална двойка. Просто в редовните епизоди трябва да има драма и екшън. Ако имат една спокойна и хармонична връзка, няма да са интересни.
Същото смятам за Майк и Натали. Снощи й викаше, че не иска да се оженят, а всъщност са се оженили. Ако отношенията им са реални с това, което показват, никой нормален няма да се впусне в такъв брак. Просто всичко между тях за мен е сценарий.
Почвам да си мисля, че и отношението на родителите на Брандън към Юлия е постановка. Да спят отделно, да я карат да става рано и да работи, те да изнудват, че ще напуснат фермата. Всичко ми се струва вече сценарий.

# 297
  • София
Вчера гледах новия епизод. Каква драстична разлика между майката на Джови и майката на Брандън, нищо че и двамата сина са доста недорасли. Единият е недорасъл, другият алкохолик.
Майкъл се държи отвратително с Натали. Явно на нея й е зор да остане там, защото не знам коя жена ще седи при някакъв, който й обяснява, че не я обича, че не иска да се жени за нея и, че е грозна

# 298
Малко е трудно да се отграничи лъжата от истината в това предаване. Преди няколко дена Стефани написа, че е била изнасилена по време на снимките - имаше предвид този случай с Раян, когато той не ползва презерватив (извратено е да се изразява по този начин, още повече, че в същия пост се оплаква, че била нахапана от комари - за нея явно е все едно...). Тя обаче твърдеше, че при тях всичко било фалшиво и се записала в предаването, за да си рекламира бизнеса. А сега излиза, че тази случка и истерията след това са истински?? Луда жена, вече не й вярвам за нищо.

# 299
  • Швейцария
И Стефани веднага пак търчи при братовчеда на Раян в епизода вчера. Рекламирала си бизнеса тя. По-скоро го руинира и с външния си вид и с поведението си на...айде да не казвам каква.

Общи условия

Активация на акаунт