90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 26 983
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Абе какво се случи с Никол и оня тунизиец мазен, разделиха ли се ?  и някой гледа ли за семейство Дъгър, спряха го, а изпуснах колко внуци вече се пръкнаха. Гледам слухове и за раздели има...
Дъгър и аз ги гледах докато ги даваха. Много ми бяха интересни как спокойно си нареждат нещата, няма излишен фалш и жажда за слава (поне така изглеждат). Някак лесно ми изглежда че живеят, въпреки навалицата.

# 631
Леле Доли, предупреждавай за страшни кадри 😸😱

# 632
  • Sofia
Това ли е бащата на Принц?

# 633
Съмнявам се, тя каза, че бащата има друго семейство и изобщо не се интересува от нея и от Принц.
Снимката е от празника за новата й къща - има видео в канала й в Ю туб, поканила е много хора (сигурно роднините й) и празнуват. Храната ми изглеждаше доста добре, всъщност (пролетни рулца с пилешко и други неща, които бих яла с удоволствие).

# 634
  • София
Филипинката на Ед от горната снимка къде си е купила къща, във Филипините ли? Знае ли се дали има нов мъж?

# 635
Във Филипините, тя няма намерение да се мести. Няма мъж, за сега. Живее с детето и каза, че е поканила и баща си, ако иска да дойде да живее с тях.

# 636
  • Sofia
Как е дишала с тоз корсет 😳

Децата на Калани с дядото

Ръцете от Холи ли са така или май са старчески петна 🤔

# 637
Петна са, но ми се струва, че са фотошопирани. То и лицето й е страшно на тази снимка - да не би някой да си е поиграл?

# 638
  • София
Ръцете на Джени са си съвсем истински... Няма как да са други на 60+ години.

# 639
  • Sofia
Внуците на сем.Дъгър,засега само 20 😁
Скрит текст:

# 640
Мама е на 61 и няма такива петна.
 Джени изглежда с поне 10 години по-стара от възрастта си.

# 641
  • Sunshine state
Майка ми и тя тази година прави 60, ама няма петна. Явно си е до ген. Нямаше да я обсъждам, ако не се правеше на по-млада, отколкото е, ама ей на. 🤷🏼♀

# 642
При Джени може би се е получило така, защото е много бяла.
Ако не е ползвала слънцезащитен крем с висок фактор, когато е трябвало...

# 643
  • София
Не е само до ген, а и до излагане на слънце, хората, които живеят на по-топли места или се пържат често на плажа и все са на слънце, много по-често имат такива и то по филми съм виждала и 45-годишни примерно бразилки целите с такива петна.

# 644
  • Sunshine state
Да, прави сте. Не я знам от къде е, ама тук при нас във Флорида без слънцезащитен крем си за никъде. Нашата секретарка е с трайно увредена кожа от постоянното излагане на слънце и е покрита с такива петна. На 59 е.

Общи условия

Активация на акаунт