90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 26 982
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
От Палм Спрингс, Калифорния е или поне там живее последните години.

# 646
Ръцете от Холи ли са така или май са старчески петна 🤔

Старчески петна, в които Сумит е влюбен Grinning Страхотни фетиши си има той.

Иначе, естествено, че е до ген, до вид кожа и т.н.

# 647
Не знам дискриминация ли е, но винаги са ми били противни възрастни жени с млади мъже, е и обратното, но сякаш по - малко.
А и някои хващат дърти за пари, не че одобрявам, но Джени и пари няма и изглежда ужаасноо.
Сумит също не е хубавец, но млад човек е, нз не го приемам.

# 648
На мен Сумит не ми изглежда грозен. Не е и красавец, но е нормален, обикновен. В един момент американците се надпреварваха да пишат как той бил много грозен, а Джени била красива за възрастта си и той не я заслужава. Не го виждам това. Тя изглежда уникално зле, той е ок и би могъл да си намери нормална, симпатична индийка.

# 649
Таня 😶
Скрит текст:

# 650
  • Sunshine state
Таня е добре да слага сутиен, че гравитацията вече си казва думата.

# 651
  • Sofia
Още ли са заедно със Синджин,ожениха ли се?

# 652
Те се ожениха отдавна - още в техния сезон. Тя беше с черна рокля и си татуираха сватбени халки.
Още са заедно.

# 653
  • Sofia
Още в предаването се ожениха.
Да, мисля, че са заедно към момента.

# 654
  • София
Ребека малко се инати. Според мен няма никакви съмнения, че иска да се омъжи за Зиед, така че едва ли е ще е чак такъв голям проблем да се омъжат по-рано. Е, вярно, че можеше и той да я предупреди предварително, ама ми идва изкуствена драмата и.
 Живяла съм няколко години с мюсюлманин ( като съквартирант) и на мен ми беше малко странно, че едни неща ги спазва, други не, ама явно му свикнах и сега Зиед не ме впечатлява. 😀

# 655
На мен не ми хареса коментара на Ребека. И аз спазвам някои християнски традиции по празници, но това не значи, че съм религиозна през останалото време. Това е мое решение, избор и навик, и би ми станало много гадно някой да прави саркастични забележки.

# 656
  • sf
Аз пък смятам, че или спазваш всичко, или нищо. Ако наистина си религиозен не може да избираш каквото ти изнася. За протокола- не съм религиозна, не спазвам нищо.
Стефани ми е много смешна.

# 657
Но това е индивидуален избор. Ако другите имат различно мнение могат да си замълчат и да правят каквото си искат. Освен ако не се стремят към скарване с този човек.

Между другото, сега Ребека ще критикува избора на официални дрехи на Зиед, а той беше най-добре облеченият човек на тяхната сватба.

# 658
Тарик и Хейзъл са ужасни. Може би най-противната ми двойка в този сезон.
Като цял ми доскучава този сезон, дали защото и коронавирусът ограничава доста, или защото вече всичко е режисирано и твърде комерсиално в това предаване, не знам...

На този Харис му се ходи в САЩ , та две не вижда. Няма да се изненадам ако имат уговорка и с майката на децата му да се опита да се докопа на всяка цена до Америка чрез Стефани, за доброто на всички.

# 659
Той съвсем скоро свършва. И започва И заживяха ли щастливо? , със стари двойки.
На мен ми харесва когато правят по-големи сватби. Тези с по няколко човека не са интересни.

Общи условия

Активация на акаунт